Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

10 Adet Mantar Bardak Kare Mantar Mat Kendinden Sticker DIY Destek Sayfası Ev Bar Bardak mutfak gereçleri

4
- 2 Müşteri yorumları

₺98.32 ₺144.61

Sku: e396051
İstek Listesine Ekle
  • Etiketler : coaster kendinden yapışkanlı mantar, mantar ped mutfak, şekil mantar bardak altlığı, cork bardak altlığı meydanı, bardak altlığı mantar tasarımı
  • Kategori: Ev & Bahçe

Ürün Detayları

  • Malzeme: Diğer
  • Özellik: Çevre dostu
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tarz: Diğer
  • Model Numarası: Kendinden yapışkanlı Mantar Altlıkları

Ürün açıklaması

* Renk: Ahşap rengi

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Paket içeriği:

* Coaster shoice için mükemmel: Benzersiz şekil, bir bardak altlığı olarak kullanılabilmesini sağlar, ayrıca saksı bitkileri için harika bir dekoratif unsur veya taban olarak da kullanılabilir.

*Geniş uygulama: Sıcak sıcaklığa dayanma etkisine ulaşmak için ofis, okul ve evde uygulanabilir, ayrıca dekoratif araçlar olarak çalışabilir, odanızı vintage duygularla dolu hale getirebilir

* Kalınlık: 2 mm / 0.04 inç

* Yüzey yazılabilir: ahşabın rengi yazıyı zarif ve şık hissettirir, DIY mantar karelerinizi çekici ve özel hale getirmek için yüzeyine çeşitli kişiselleştirilmiş metinler ekleyebilirsiniz.

*Boyut: yaklaşık. 10 cm / 3.94 inç

* Miktar: 10 parça

Özellikler:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

* Malzeme: mantar

Özellikler:

* Benzersiz Şekil Tasarımı: mantar kaymaz bir yüzeye ve arkada iyi yapışmaya sahiptir, herhangi bir desensiz saf ahşap rengi ile ısı yalıtımı etkisine sahiptir.

*Yüksek kaliteli malzeme: bu kendinden yapışkanlı mantar ,doğal yumuşak ahşap,kaymaz yüzey ve arkada iyi yapışma, dayanıklı ve sağlam, kırılması kolay değildir.

*Bu Bardak altlığı, dayanıklı ve kırılması kolay olmayan mantar ağacından yapılmıştır.Mantar şeridi kaymaz bir yüzeye ve arkada iyi yapışmaya sahiptir.Ve ısı yalıtımı etkisi olan mantar ahşap malzemesidir.Ayrıca yapışması kolay ve kullanışlı kendinden yapışkanlı.

10 * Kendinden yapışkanlı Mantar Bardak

Not:

Ürün İncelemeleri

2 Bu ürün için inceleme
  • img
    Alıcı - 2023-06-21
    5

    Harika!

  • img
    Alıcı - 2023-04-30
    3

    N/a

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız