Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Seyahat TeaSets Kung Fu seramik demlik Taşınabilir El Yapımı Mor Kil Çay Fincanı Hepsi Bir Hediye çantası (Mor Kil TeaSets 3)

0
- 0 Müşteri yorumları

₺586.77 ₺1 173.72

Sku: e396156

Ürün Detayları

  • CN: Guangdong
  • Malzeme: Mor Kil
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kullanıcı Sayısı: 4
  • Marka Adı: NLSLASİ'NIN SOHBETİ

Ürün açıklaması

【Taşınabilir Seyahat Çay Seti】 Hafif çay takımları, taşıması kolay, kısa seyahat veya dış mekan kullanımı için mükemmel, kompakt bir seyahat çantasıyla birlikte gelir.Tanıdık arkadaşlarla çay içmek için harika bir zaman olacak.

【Birisi için harika bir hediye】 Yavaş bir insan için bir çay setine ihtiyacı var.sakin bir zaman bulmak veya kısa bir yolculuktan sonra çay içmek, bir şeyler düşünmek veya arkadaşlarla sohbet etmek bir tür mutluluk olabilir.

Çaydanlık Seti Geleneksel Zanaat

【Kung Fu Çay seti】 Çin Geleneksel Porselen El yapımı çaydanlık seti, zarif el yapımı zanaat, pürüzsüz dokunuş hissini ve lüks görünümünü, yüksek sıcaklıkta yanma üretimini, güvenliğini ve sağlığını getirir.

Porselen ve Dehua, Çin.

Herkesin gezici bir çay setine ihtiyacı var, uygun bir yer bul, doğru kişiyi bul ya da sessiz vakit geçirmek için yalnız.

【Safe, Güzel ve Versatile】 Exquisite Görünüm Seramik Çay seti, yüksek dereceli porselen malzeme ile, BPA IÇERMEYEN, sağlık ve güvenlik yapmak için çay, yeşil çay, siyah çay, kokulu çay, zanaat çay, meyve çayı.

De Hua'nın uzun bir geçmişi var porcelain.It narin ve güzel oyulmuştur.Dünya El Sanatları Konseyi, Dehua ilçesine "Dünya Seramik Başkenti" unvanını verdi.

【 Ne Alıyorsun? 】Çaydanlık * 1, Çay demlik x 1, Çay Fincanı * 4, Çay kutusu * 1, Silme bezi* 1, Taşınabilir seyahat çantası x 1.

1250 ℃ ila 1400 ℃ yüksek sıcaklıkta ateş ve formdan sonra, bin yıllık Çin çömlek yapımı zanaatını kullanın, kaliteli hammaddeleri seçin, olağanüstü kalite yaratın.Sırlı yüzey pürüzsüz, zarif ve kolaydır, özellikle sade ama zarif güzelliğe sahiptir.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız