Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Yaratıcı Bebek Kolye Santa / / kardan adam / kız / elk Şekli Noel Kolye Hafif Zarif İşçilik Çocuklar Çocuklar için Hediyeler

0
- 0 Müşteri yorumları

₺22.77 ₺34.44

Sku: e396183

Ürün Detayları

  • Model Numarası: Noel figürü
  • Paketleme: Hediye Kutusu Yok
  • Türü Ayarla: No
  • Elektronik: No
  • Toptan Satış Türü: No
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Belirleme:

Boyutu: yaklaşık 18x9x4 cm / 7. 08x3. 54x1. 57 inç

3. Uygun Olanlar: Bu sevimli Noel kolyeleri, konut ve ticari dekorasyon için mükemmel olan geleneksel Noel süsleridir.Her öğe, kullanımı kolay ve anında şenlikli bir ekleme için her yere asılabilen bir kordon ile birlikte gelir.Eviniz yaklaşan Noel tatillerini Noel ağacı/şömine/yatak/duvar/pencere/kapı/arabadan kancalı her yere kadar her şeyle kutluyor.Dekorasyon hiç bu kadar kolay olmamıştı.

2. Malzeme: Sevimli Noel kolye, mükemmel işçilik, pamuktan yapılmış, kabarık, çevre dostu, hafif ve pratik ve tekrar kullanılabilir.Farklı boyutlarda 4 stil Noel kolye vardır.

Not:

Özellikler:

5. Hediye: Noel kolye seti aile ve arkadaşlar için mükemmel bir hediye.Bu kesinlikle insanları gülümsetecek nihai Noel tatili dekorasyonu!Bu satın alınması gereken tatil dekorasyonu ile Noel tezahüratını evde ve her yere yayın.

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x Noel Figürü

Fonksiyon: Noel dekorasyon, Noel ağacı kolye, pencere kolye, hediye veren, okul çantası kolye, vb.

Adı: Noel bebek

Malzeme: pamuk polar

Stil: Noel Baba, Noel Kardan Adam, Kız, Geyik

4. Ambalaj: Şeffaf bir plastik torbaya sarılmış 1 parça ekleyin.Bu klasik ve sofistike Noel süsleri ile yaklaşan Noel tatillerine hazır olun.Bu sevimli zencefilli kolyeleri ne zaman ve nerede gördüğünüzde ne kadar mutlu olacağınızı hayal edin.Aileniz ve arkadaşlarınız bu harika ve beklenmedik süslemelerle eğlenecekler.

1. Noel Süsleri: Süsler sevimli bir masal tarzında tasarlanmıştır.Noel ağaçları, evler, restoranlar, oteller, kulüpler vb.Süslemek için uygundurlar., aileniz ve misafirleriniz için mükemmel bir izlenim yaratmak, Noel tatili için şenlikli bir atmosfer yaratmak.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız