Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Ananas Bardak Hawaiian Parti Yüksek Sıcaklık Dayanımı Tropikal Ananas Bardak 520 ML Hawaii içecek bardakları Kapaklı Ve Payet

0
- 0 Müşteri yorumları

₺286.25 ₺572.69

Sku: e397087

Ürün Detayları

  • Malzeme: bardak
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Kapaklı ve Pipetli 520ML Ananas Bardakları
  • Neden: Ev

Ürün açıklaması

Renk: sarı

Özellikler:

Cam saman*1

Ambalaj listesi:

Malzeme: uzun borosilikat cam + silika jel

Ananas Saman Fincan*1

4.Eğlenceli içecek: Fincan ananas şeklindedir ve her türlü ele uyan ve rahat bir tutuş sağlayan haşlanma önleyici bir tutamağa sahiptir.Bardağı rahatça tutabilir ve tropikal bir lezzetle içeceğinizin tadını çıkarabilirsiniz.

1.Dayanıklı ve ısıya dayanıklı: Bu ananas bardakları, kaynar suyla doldurulduğunda patlamayan uzun borosilikat camdan yapıldıkları için güvenilir ve güvenlidir.Sıcak içeceklerinizin tadını güvenle çıkarabilirsiniz.Memnuniyetiniz için dayanıklı ve ısıya dayanıklıdırlar.

Stil: Tropikal Meyve / IG Tarzı

Kapasite: 520 ML

Boyutu: 14 * 9 * 13 cm/5.51*3.54*5.12 inç

Adı: Ananas Saman Fincan

Silikon kapak * 1

Şekil: ananas

Hasır kapaklar*1

Ananas Bardakları Hawaii Partisi, tropikal tarz kutlamalarınız için mükemmel bir seçimdir.Bu bardaklar, kaynar su ile döküldüğünde patlamayacak dayanıklı ve ısıya dayanıklı malzemeden yapılmıştır.Ayrıca konforunuz ve güvenliğiniz için haşlanma önleyici kulpları vardır.Onları cadılar bayramı, noel, karnaval veya ananas eğlencesine ihtiyaç duyan başka herhangi bir fırsat için kullanabilirsiniz.

3.Tropikal atmosfer: Bu ananas bardaklarının samanla sarı ve yeşil birleşimi, yaz partilerinize tropikal bir hava katar.Narin ve berrak ananas şeklini seveceksiniz. lovely.It tropikal havası nedeniyle gerçek bir ananastan taze meyve suyu içiyormuş gibi hissetmenizi sağlar.

Ağırlık: 250g

Daha fazla ürün detayına bakın

2.İyi Sızdırmazlık ve Hijyen: Bu ananas bardakları, içeceklerinizi taze ve güvenli tutan, iyi sızdırmazlık ve hijyen sağlayan silikon bir kap kapağına sahiptir.Ayrıca haşlanma önleyici ve deforme olmazlar, sıcak veya soğuk sıvılara uyarlanabilirler.Bu bardaklar içeceklerinizi Hawaii tarzı bir parti ile renklendirecek.

5.Geniş Kullanım Alanları: Ananas parti bardakları, ananas seven erkek ve kızları şaşırtmanın harika bir yoludur.Parlak ve neşelidirler ve Cadılar Bayramı, Noel, karnaval veya başka bir kutlama için uygundurlar.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız