Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Hayvanlar Kalıp Güzel Hamster Kalıp Gıda Sınıfı Kalıp Silikon Mum Kalıpları Kalıp Sabun Kalıpları Aroma Taş Kauçuk 001 PRZY

0
- 0 Müşteri yorumları

₺264.04 ₺310.69

Sku: e397317
İstek Listesine Ekle
  • Etiketler : kalıp için, silikon mum kalıbı, Mum Kalıbı
  • Kategori: Ev & Bahçe

Ürün Detayları

  • Tip: Kek Araçları
  • Model Numarası: 001
  • Kek Araçları Türü: Kalıplar
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Müstehcen Resim: No
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik: Çevre dostu
  • Marka Adı: PRZY
  • Malzeme: Silikon Kauçuk

Ürün açıklaması

2. Singapur Post tarafından ülkelerin çoğu için ücretsiz kargo.Genellikle 10-30 gün sürer.Bazı özel ülkeler için daha fazlası gerekecek.Lütfen sabırlı olun.

1 .İlk kullanımdan önce yıkayın.Lütfen kalıbı seyreltilmiş temizleme sıvısına 10-30 dakika batırın.Yumuşak sünger veya yumuşak bir bez kullanın clean.Do kalıbın çizilmesini ve zarar görmesini önlemek için sert nesneler kullanmayın .

4. Satın alma işleminizden memnun değilseniz, öğeyi değiştirebilirsiniz.Ancak onaylamak için lütfen bizimle iletişime geçin.Ürün iyi durumda ve iyi paketlenmiş olmalıdır.Alıcı diğer tüm nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

5. Görüşleriniz son derece önemlidir bizim mal ve hizmet ile memnun iseniz iyi geribildirim bırakın lütfen.

Nakliye

PRZY Mold, kapsamlı silikon kalıp çözümleri sağlama konusunda uzmanlaşmış lider bir firmadır.Son teknoloji Ar-Ge, üretim ve pazarlamasını entegre eden az sayıdaki şirketten biriyiz.2012 Yılında kurulan, Çin'deki en büyük silikon kalıp üreticilerinden biri haline gelmiştir.Sabun kalıpları, mum kalıpları, çikolata ve fırın kalıpları yapımına kapsamlı çözümler sunarak 50'den fazla ülkedeki ortaklarımızın yaratıcı ve iş hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için sürekli çalışıyoruz.

3. Eritilmiş sabunu veya çikolatayı kalıba doldurun.

4. Toplam sipariş miktarınız 200 ABD dolarından fazlaysa, malları daha hızlı ve daha güvenli olan EMS veya DHL ile göndeririz, sadece 3-12 gün sürer.Ancak ülkenizin teslim edilip edilemeyeceğini onaylamak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Şirketimiz gezegenin sürdürülebilir kalkınmasına kendini adamıştır.Vizyonumuz, doğası gereği ekonomik, sosyal ve çevresel sonuçlar açısından sürdürülebilir olmanın ne demek olduğunu tanımlayan projeler sunmaktır.Kaynakların verimli kullanımının iyileştirilmesinin ve çevresel etkilerin azaltılmasının daha sürdürülebilir olmanın önemli yönleri olduğunun farkındayız.Yaratıcı, özveri, uyum ilkelerini ürün yaşam döngüsü yönetimi sistemine uyguluyoruz, memnuniyetiniz ve mutluluğunuz kusursuz hizmetleri sunma motivasyonumuzdur.

1. Biz ödemenizi aldıktan sonra 3 gün içinde mal gemi olacak.Ancak siparişiniz her öğe için 20 adetten fazlaysa, gönderim tarihini onaylamak için lütfen bizimle iletişime geçin.

​Hayvanlar kalıp Güzel Hamster kalıp Gıda sınıfı kalıp silikon mum kalıpları kalıp sabun silikon sabun kalıpları

6. Herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin veya sitede herhangi bir anlaşmazlık gönderin.Sorunu çözmenize yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

6. Genellikle kalıp çalışma sıcaklığı -40 -- 230 santigrat derecedir .Çok yüksek sıcaklık veya yanlış kullanım yolları kalıba zarar verir veya kalıp kullanım süresini kısaltır.

Birden fazla patente ve tescilli PRZY markasına sahibiz.Sanatsal departmanımız ve üretim hattı teknisyenlerimiz, çeşitli endüstrilerden müşterilere yüksek kaliteli ürünler sunma konusunda on yıldan fazla deneyime ve ayrıca yerelleştirme ve hızlı prototipleme konusunda uzmanlığa sahiptir.Müşterilerin fikirlerine veya konseptlerine göre özel kalıp hizmeti veriyoruz.

2. Havada kurutun.

cm Sabun ağırlığı 60g Kalıp boyutu 7.3 * 5.6 cm Kalıp rengi rastgele Çalışma sıcaklığı-40C ila 220C

4. Soğutmayı beklemek (hızlı soğutma için buzdolabına koyabilirsiniz).

İlk mağazamıza hoşgeldiniz.Lütfen tavsiye: Ürünleri satın almadan önce, lütfen boyutu dikkatlice kontrol edin ,resminiz kadar büyük olmayabilir, teşekkürler.

Müşteri hizmetleri ve geri bildirim:

Lütfen dikkat, Nakliye Şartları hizmeti.

3. Tüm ürünlerimiz sevkıyattan önce iyi durumda kontrol edilir ve paketlenir.Her müşterinin mağazamızda iyi bir alışveriş deneyimine sahip olacağından emin olmayı umuyoruz.

Geribildirimde 5 yıldız için çalışıyoruz.Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve deneyiminizi daha iyi hale getirmek için neler yapabileceğimizi bize bildirin.Müşteri memnuniyeti birinci önceliğimizdir.Bizimle bir işlemi tamamlayan müşteriler için olumlu geribildirim bırakacağız.Hizmetimizden 5 yıldız memnun değilseniz lütfen bizimle iletişime geçin.

Kalıp Malzemesi Silikon ürün boyutu

Siparişinizle ilgili bir sorun varsa, lütfen öncelikle e-posta veya TradeManager ile bizimle iletişime geçin.Sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.

1. Lütfen satın almadan önce açıklamanın tamamını okuduğunuzdan ve işlemi kabul ettiğinizden emin olun

2. Siparişi işlerken lütfen adresinizi dikkatlice kontrol edin.

5. Ürünü kalıptan çıkarın.

iade politikası:

3. İthalat ücretlerinizden ve vergilerinizden sorumlu değiliz.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız