Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Isıya Dayanıklı Fırın Eldiveni Pişirme Pişirme Barbekü pamuklu tencere Tutucu Seti Fırın Eldiveni Asılı Döngüler İle

0
- 0 Müşteri yorumları

₺38.33 ₺59.07

Sku: e395531

Ürün Detayları

  • CN: Guangdong
  • Marka Adı: ISHOWTİENDA'NIN
  • Malzeme: pamuk
  • Model Numarası: fırın eldiveni
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tarz: Basılı
  • Dizayn: nervürlü
  • Kullanım: Fırın

Ürün açıklaması

1.Bu dıy, bitmiş resim değil, kendiniz bitirmeniz gerekiyor.Tüm boyutlar elle ölçülür, bu yüzden lütfen izin verin1-2 cm farklılık gösterir.

Fırsat ve sıcak ipucu: 360 ℉ / 180 ºc'ye kadar ısıya dayanıklı maddeler, pişirme kabının fırından ve ocaktan sıcak olarak çıkarılmasını sağlar, pişirme, barbekü, mikrodalga fırın, çorba pişirme vb.Için yaygın olarak kullanılır.Kasalarda Kalın-tutucuları veya fırın eldivenlerini sıcak fırında veya açık ateşte kullanmayın.

ürün açıklaması:

KOLAY SAKLAMA: Hem eldivenler hem de kare ped, kolay saklama için fırının yanına takmanıza izin veren asılı halkalara sahiptir.İhtiyacınız olduğunda eldivenlerinizi bir daha bulamayacağınız için asla endişelenmeyin.

Uzun ömürlü ve yıkanabilir: Bu fırın eldivenlerinin ve üst kısmının temizlenmesi kolaydır, makinede soğuk suyla yıkanabilir, kuru, düşük sıcaklıkta kurutulur.İyi dikildikleri için yıkandıktan sonra pamuk çıkmayacaktır.

Özellikler:

MALZEME: Haşlanma önleyici pamuğa sahip dayanıklı bir kumaştan yapılmış , her parça ince işçilikle üretilmiştir, nefes alabilir, ısıya dayanıklı, kaymaz, esnek, iç ve dış temizliği daha kolay olan kumaştan yapılmıştır.

Paket içeriği:

BENZERSİZ tasarım: Şık desende kişiselleştirilmiş fırın eldiveni ve tutacakları sizi unique.As Noel, tatiller, Anneler Günü, akşam yemeği partileri, doğum günleri, hostes, eve taşınma partisi ve yemek yapmayı seven bir aşçı için harika bir hediye.

1 ADET Eldiven

2.Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Lütfen anlayın.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız