Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

T3 Kabine Akıllı Kilitler Görünmez Sensör Kilidi RFID IC Kart Çekmece Mobilya için

0
- 0 Müşteri yorumları

₺91.28 ₺190.34

Sku: e334032

Ürün Detayları

  • Uygun Kapı Kalınlığı: 35-50mm
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Model Numarası: Dolap
  • Anahtarlar Dahil: Evet

Ürün açıklaması

İndüksiyon mesafesi: 5 cm'den az

Malzeme: ABS çevre koruma malzemesi

5. Motor ömrü 100.000 kattan fazladır, bölünmüş kilit yapısının kurulumu kolaydır, endüktans 8 mikroamperden (statik) azdır ve dinamik 150'den azdır milliamperes.It her türlü ahşap kutu için uygundur.

1. Tüm öğeler göndermeden önce iki kez kontrol edilecek ve iyi paketlenecektir.Müşteriler siparişi ödedikten sonra öğeler 3-7 iş günü içinde gönderilecektir.Çünkü her gün binlerce siparişimiz var.Gönderiyi tek tek ayarlamamız gerekiyor.Biz EN kısa sürede size ürün göndereceğiz.

Önce yönetici kartını kaydırın, bir zil sesi var, kullanıcı kartları ekleyebilir, en fazla 11 kullanıcı kartı ayarlayabilirsiniz.

T3 Görünmez RFID Ücretsiz Açılış Akıllı IC Kart Sensörü Dolap Kilidi Dolap Dolap Ayakkabı Dolabı Çekmece Kapı Kilitleri

4. Öğe nakliye sırasında hasar görürse veya normal olarak kullanılamazsa, lütfen öğelerin gerçek fotoğraflarıyla iletişime geçin ve size daha iyi bir çözüm sunacağız.

1. Yönetici kartı:

adresiniz aşağıdaki posta kodunu içeriyorsa, lütfen ispanyol deposunu seçmeyin.

Posta kodu 51/52/07/35/38/28 ile başlar.

2 x KİMLİK Anahtarlık

Nem: %93 bağıl nem

Kart ayarları:

2. İki oyuncu modu: kilidini açmak için iki kart gerekir

1 x Etiket

Yurtdışı depo teslim edilemez.

Boyut: kilit gövdesi: 86 * 63 * 28mm; kilit: 36 * 21 * 16mm

6. Kabinin dışındaki kimlik kartına basın, kilit açılır ve kapıyı açar (not: yalnızca maksimum kalınlığı 2,5 cm olan kapılar için kullanılır, kimlik kartları maksimum kalınlığı 4,5 cm olan kapılar için kullanılabilir).

Paketler:

Renk: Gri / Siyah / Beyaz (isteğe bağlı)

1 x Kilit

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

2. Biz sadece Teyit sipariş adresine gemi.Sipariş adresiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir.

Modeli: T3

3. Aynı kilit 3 yönetici kartı ve 11 kullanıcı kartı ile ayarlanabilir.

Başlatıldıktan sonra, kaydırılan ilk kart yönetici kartıdır.En fazla 3 yönetim kartı ayarlayabilirsiniz.

1 x Vida Paketi

7. Pil kilidi açmak için yetersiz olduğunda alarm verir ve ardından 20 kez açabilirsiniz.Pilin gücü biterse, kilitlenmez ve otomatik olarak açılmaz.

3. Kurulumu kolay, kapıda delik açmaya gerek yok.Deliksiz kurulum, çekmeceler, dolaplar, tek açılır dolap kapıları, çift açılır dolap kapıları monte edilebilir, haneler, üniteler, spor salonları, sauna merkezleri vb.uygundur.

Talimatlar:

Başlatma düğmesine 3 saniye basın, zil uzun süre bip sesi çıkarır.

3. Parseli varış noktasına teslim etmek genellikle yaklaşık 20-60 iş günü sürer (uzak bölgeler için biraz uzun sürebilir).Bu arada, acilen siparişe ihtiyacınız varsa nakliye süresini kısaltmak için DHL/EMS/FedEx Express'i seçebilirsiniz.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir!

Statik güç: 15

Özellik:

Aksi takdirde, 1 Yıldızdan 3 Yıldıza kadar Geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçerseniz minnettar oluruz, tatmin edici bir çözüm sunmaktan memnuniyet duyarız.

Kilit açma yöntemi: IC kartı

Düşük gerilim göstergesi: düşük basınç uyarısı

1. Esnek kullanım, çoklu yönetim teknolojileri, çoklu saat kilit açma yöntemlerinin serbestçe değiştirilmesi.Bebeğinizin güvenli ve akıllı bakımı.Tek anahtar kilidini açma / Çift anahtar kilidini açma/Birden fazla kilidi açmak için bir anahtar / Bir kilidi açmak için birden fazla anahtar.

Mod ayarı:

Sıcaklık: -25℃-75℃

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalidir ve nakliye takip numarası ile bize ve belirli dönüş nedeni.

1 x Kilit Gövdesi (Pilsiz)

ABD deposunun mal teslim etmediği alanlar şunlardır: Hawaii, Alaska, Porto Riko, Guam ve diğer ABD denizaşırı bölgeleri.Ve askeri adres.

Standart yapılandırma: 1 beyaz kart + 2 mavi anahtarlık tuşları (beyaz kart algılama mesafesi 5 cm, anahtarlık algılama mesafesi 2.5 cm)

Dinamik güç: 120

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

4. Eğer 60-90 iş günü içinde sipariş almazsanız, negatif feeback ayrılmadan önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz sorunu çözmek için yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

3. Silmek:

3. Size tam para iadesi yapacağız, öğenin orijinal durumunda bir makbuz ve tüm bileşenleri ve aksesuarları içeren ambalaj dahil.

Siparişi alırsanız ve iyi durumda ise, işlem için 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakırsanız minnettar oluruz.

Belirleme:

1. Aldığınızda öğeden memnun değilseniz, lütfen değiştirme veya para iadesi için 10 gün içinde iade edin.İade etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.

İspanyol alıcıların dikkatine:

2. Kullanıcı kartı:

1 x KIMLIK Kartı (Çalışma Mesafesi Yaklaşık 4.5 cm)

2. Anti-hırsızlık ve kurcalamaya dayanıklı tasarım.Anti-yüksek sıcaklık kilit çekirdek, ABS alev geciktirici malzeme, paslanmaz çelik kilit, tüm bakır indüksiyon bobini, cam elyaf takviyeli plastik devre, ithal çip, çok istikrarlı güç tasarrufu ve istikrarlı performans.

Çalışma gerilimi: 6 V

İlk adım tamamlandıktan sonra, başlatma düğmesine ve ardından iki kısa bip sesine basın. (Tek kart modunda bir bip sesi, çift kart modunda iki bip sesi)

4. otomatik pin kilit silindiri, otomatik yetkilendirme, yazılım yönetimi yok.3 Tür izin vardır: yönetim kartı, ana kart ve konuk kartı. aynı kilitle 3 yönetici kartı ve 11 kullanıcı kartı ayarlanabilir.Kapıyı hafifçe kapatmanız yeterlidir ve otomatik olarak kilitlenir.

Tüm kullanıcı kartlarını silmek için yönetici kartını 3 kez, tüm yönetici kartlarını silmek için yönetici kartını 5 kez kaydırın.

Net ağırlık: 135g

ABD alıcı dikkat:

Cevap süresi: kaymadan bir saniye sonra

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız