Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

4 Adet Evrensel Anti Titreşim Pedleri Çamaşır Makinesi lastik ayaklar Mat titreşim Önleyici Ped Gürültü azaltıcı Mobilya Kaldırma Ayak Tabanı

5
- 1 Müşteri yorumları

₺108.32 ₺240.89

Sku: e352484

Ürün Detayları

  • Malzeme: Silgi
  • Kaynak: Anakara Çin
  • destek: Dropshipping/Toptan Satış

Ürün açıklaması

Çamaşır makinesi ayak paspası * 4

Boyut: 15 * 8 * 5 cm / 5. 91x3.15x1. 97in

Açıklamalar:

3、Güçlü Taşıma Kapasitesi: Yıkayıcı titreşim pedleri, süper rulmanlı sağlam bir destek tasarımına sahiptir capacity.It çamaşır makinenizi sıkıca taşıyabilir, düşmesi kolay değildir.

4、Kendinden Yapışkanlı: Yapıştırıcılara veya tırnaklara gerek yok; Makinenizi bir tarafa yatırın ve kaldırılan ayakların her birinin altına yıkayıcı ayak pedleri koyun.Kullanımı kolaydır.

Çamaşır makinesinin ve diğer mobilyaların dört köşesinin altına yerleştirin.

Mermi noktaları: 1、Titreşim emilimi: Titreşim önleyici çamaşır makinesi destek ayaklarımız, sabit ve sessiz bir yıkama süresi sağlayan olağanüstü ses ve titreşim emilimi sağlar.

2、Kaymaz Tasarım: Çamaşır makinesi ayak pedleri, çamaşır makinesinin rölantide kaymasını önlemek ve çamaşır makinesini aşınmadan korumak için düzgün bir kaymaz tasarım dağılımına, etkili bir şekilde sabit yıkama makinesine sahiptir!

Ağırlık: yaklaşık 220g

Özellikler:

Çamaşır makinesinin titremesini önleyin ve titreşimi ve gürültüyü ortadan kaldırın.

Maksimum destek sağlayın.

Ürün Listesi:

Adı: Yıkama mat

5、Geniş Kullanım: Çamaşır makinesi titreşim pedleri sadece çamaşır makineleri için değil, aynı zamanda ev aletleri, kanepeler, masa ayakları, sandalye ayakları, dolap ayakları ve kanepe ayakları için de kullanılabilir.

4 Adet Evrensel Anti Titreşim Pedleri Çamaşır Makinesi lastik ayaklar Mat titreşim Önleyici Ped Gürültü azaltıcı Mobilya Kaldırma Ayak Tabanı

Ürün İncelemeleri

1 Bu ürün için inceleme
  • img
    Alıcı - 2023-09-30
    5

    Oldukça hızlı geldi. Makineye koyacağım ve çalışıp çalışmadığını görmek için teste gireceğim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız