Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Kapı kapı topuzu ve Kolları Seramik Karikatür Dolap kapı topuzu ve kolları Renkli Kalp Çekmece Dolap Kolları Çocuk Odası Mobilya Kolu

0
- 0 Müşteri yorumları

₺91.84

Sku: e394360

Ürün Detayları

  • Kendin Yap Malzemeleri: Ağaç işleme
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Seramik
  • Tip: Mobilya Kolu ve Topuzu

Ürün açıklaması

/

3.Farklı şekillerin renkleri arasında belirli bir hata var, lütfen bu nedenle bir anlaşmazlık açmayın, lütfen sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun :)

/

GARANTİ HİZMETİ:

Paket içeriği: 1 x Çocuk Kapı Kolu

/

Özellikleri: Malzeme: Seramik Türü: Kapı Kolu Stil: Çocuk Odası Seramik Dolap Kolu Renk: Beyaz / Pembe / Yeşil / Mavi / Sarı / Mor Uzun mavi / pembe kolu delik mesafesi

Uyarı: 1.Belirli boyut vidalarına ihtiyacınız varsa, lütfen sipariş verirken bir mesaj bırakın, ya da varsayılan boyutu göndeririz. 2.Manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm hataya izin verin, lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

/

/

/

Aynı şeklin rengi benzerdir, ürünü alırsanız benzer renk değildir, lütfen bizimle iletişime geçin, size mükemmel bir çözüm vereceğiz. .

/

/

Aldığınız tutamak ile ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve size kesinlikle bir çözüm sunacağız (doğrudan iade edeceğiz veya yeniden göndereceğiz).

Açıklama: Kaliteli Seramik malzeme, temizlenmesi kolay.Yumuşak nemli bir bezle silinebilir.Kolu daha sıkı hale getiren vidaları sabitlemek için tek delik Mutfak dolabı, dolap, gardırop, dolap, ayakkabı dolabı, çekmece, kapı vb.İçin idealdir.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız