Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

1 adet Dolap Menteşe Yerleşimi Yumuşak Kapanış Menteşeleri Mutfak Dolapları İçin Mutfak Yatak Odası Dolap Dolap Menteşeleri Mobilya Donanım

5.00
- 0 Müşteri yorumları

₺122.39 ₺226.82

Sku: e50213

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Mobilya Menteşesi
  • Kendin Yap Malzemeleri: Ağaç işleme
  • Model Numarası: dolap menteşesi
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik

Ürün açıklaması

1 * Menteşeler

Ağır hizmet tipi PASLANMAZ çelik KAPLAMA: Yüksek kaliteli çelik metal ve yerleşik yumuşak yakın dolap kapı damperi mekanizması sayesinde, ömür boyu sürecek performans ve dayanıklılık için 50.000 kez test edilmiş dolaplar için yumuşak yakın menteşemiz.

Malzeme: Çelik

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Not:

Belirleme:

Özellikler:

Paket içeriği:

SESSİZ, YUMUŞAK KAPANAN DOLAP MENTEŞELERİ-Dolap kapı menteşemiz, dolap kapılarının herhangi bir çarpmasının çarpma sesini azaltan yerleşik dolap yumuşak kapama damperine sahiptir.Bu, parmaklarınızı korurken kapının daha güvenli ve sessiz kapanmasına yardımcı olur.

KOLAY KURULUM VE YÜKSELTME İÇİN 3 YÖNLÜ AYARLANABİLİRLİK.Kapı konumunu ayarlamak için mutfak dolaplarının yumuşak menteşelerindeki vidaları çevirmeniz yeterlidir.Eşleşen dolap kapı menteşeleri dübelleriyle birlikte gelir.

Boyutu:1/2 inç,1-3 / 8 inç,1 inç, 1-1 / 4 inç, 1-1 / 2 inç

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

Renk: gümüş

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız