Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

4 Yapraklı Dolap Seti, Ayar Vidaları ile Altın Gizli Mobilya Çeker

0
- 0 Müşteri yorumları

₺250.52 ₺338.65

Sku: e186028

Ürün Detayları

  • Malzeme: Ahşap
  • Kendin Yap Malzemeleri: Ağaç işleme
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

4 x kolları

renk: altın

boyut: 60 x 41 x 23 mm

Altın kapı kolları, çeşitli dolaplar, çekmeceler, dolaplar ve mobilyalar vb.İçin mükemmeldir.ve evinizin çok zarif ve modern görünmesini sağlayın.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Altın tutamak, çekmeceyi açmak ve kapatmak için doğrudan çekmecenin boşluğuna yerleştirilebilir (boşluk 1,5 mm/0,06 inçten büyük olmalıdır) veya tutamak doğrudan kabinin yüzeyine monte edilebilir.

Kapı kolları, yaprak şeklinde içi boş bir tasarıma sahiptir, güzel ve zarif, retro ve klasiktir, mobilyalarınızı süsleyin.Mobilyalarımızı geliştirin.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Mutfak dolapları için malzeme kolları, pürüzsüz yüzeyli, aşınmaya dayanıklı ve dayanıklı bir bakırdır.İyi düşünülmüş yuvarlatılmış köşeler ergonomik tasarıma karşılık gelir, böylece dolap kapısını kolayca açabilirsiniz.

Malzeme: bakır

Delik aralığı: 32 mm/1.26 inç, uzunluk: 60 mm/2.36 inç, genişlik: 23 mm/0.9 inç, yükseklik: 41 mm/1.61 inç.Kullanımı kolay sabitleme vidaları ile donatılmış dört set altın tutamak vardır.

Paket içeriği:

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız