Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

3x1800 mAh BV-5S / BV5S / BV 5 S Yedek Pil + LCD Şarj Nokia X2DS X2 1013 X + X Artı Batterie Bateria Batterij

0
- 0 Müşteri yorumları

₺345.50

Sku: e368367
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • Uygun: X2 X2DS için 1013 X+ X Artı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Araf: Perakende / Toplu
  • Kalite Belgelendirmesi: Hiçbiri
  • Kullanmak: Yedek / Şarj Edilebilir
  • Standart Gerilim: 3.8 VDC
  • Ağırlık: 208g
  • Renk: Siyah
  • Marka Adı: Ciszean
  • Pil Türü: Lityum-iyon
  • Pil Kapasitesi (mAh): 2201 mAh-2800 mAh
  • özelleştirilmiştir: Evet
  • Kapasite: 1800 mah
  • Orijinal veya Değil: Uyumlu

Ürün açıklaması

Pil hızlı şarj.

1x USB Duvar Şarj Cihazı

Pil Boyutu :

2 .Fedex UPS DHL tarafından malların miktarını 50'den fazla parça gönderiyoruz .Malları Shenzhen'den gönderiyoruz ve göndermek için HK tarafından alınması birkaç gün sürecek.ve sonra nakliye şirketi bize transfer takip numarasını verir. bu nedenle, takip numaranızı güncellemeden önce işlem için biraz zamana da ihtiyaç duyulacaktır.

USB bağlantı noktası: Tek bağlantı noktası

3x1800 mAh BV-5S / BV 5 S / BV5S Yedek Pil + LCD Duvar Şarj Cihazı

Güvenlik kesme devresi, Dahili koruma devresi aşırı şarjı önler.

Miktar: 1 adet

Şarj Cihazı USB çıkışlı akıllı özel pil şarj cihazı.

Iade politikası Arızalı / yanlış öğeler-garanti süresi içinde (1 yıl garanti ve piller sadece 6 ay).Tüm ürünlerin zamanında ve iyi durumda gelebileceğinden emin olmak istiyoruz, ancak normal kullanımda üretim, malzeme veya kötü kalite gibi bazı kalite sorunları da nakliye sırasında mallara zarar verir veya iade edilir, ancak hasarı kanıtlamak için bir resim gereklidir.Arızalı Olmayan Ürünler (%20 stok ücreti tahsil edilecektir) - aldıktan sonraki 14 gün içinde Onarım / değiştirme / geri ödeme için ürünlerinizi iade etmek istiyorsanız, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.Alıcılar herhangi bir koşulda iade nakliye masraflarından sorumludur.

LED ekran deseni Şarj gösterge ışığı: kırmızı Tam şarj gösterge ışığı: mavi Pilinizin başarılı ve güvenli bir şekilde şarj edilmesi için, pili şarj cihazına yerleştirmeden önce polariteyi ( pozitif / negatif) doğru şekilde hizaladığınızdan emin olun

Kullanım yöntemi Pilimiz çok az güçle veya hiç güç olmadan gönderilir,bu nedenle lütfen ilk kullanımdan önce yaklaşık 4-6 saat tamamen şarj olun, telefon kapatılmalıdır.Işık sinyali her zaman tam şarjı göstermeyebilir.ancak 3 tam şarj ve deşarj döngüsünden sonra pil tam kapasitede olacaktır.Tam şarj (telefon açıldığında) ve deşarj pil ömrünü uzatacaktır.Pilin çalışma süresi, İletim gücü seviyesi, Sinyal (telefon ile baz istasyonu arasındaki mesafe), Operatör tarafından tanımlanan ağ parametreleri gibi koşullara bağlıdır.

Çalışma Sıcaklığı: -15°C ~ + 50°C

Uluslararası Alıcılar - lütfen tüm öğelerin ödeme temizlendikten sonra 72 saat içinde nakliye düzenleneceğini unutmayın Tüm öğeler alıcının adresine sevk edilecektir, lütfen öğemizi teklif etmeden önce adresinizi onaylayın.Hafta sonları(cumartesi / pazar) ve resmi tatillerde gönderemiyoruz Ödeme Yapıldıktan 20 gün sonra hala öğeyi almadıysanız lütfen bizimle iletişime geçin ve öğeyi yerel postanenizde kontrol edin

İçindeki entegre mikroçip aşırı şarjı önler ve pil ömrünü uzatır.

Doğrudan fabrikamızdan.Büyük pazarlık, büyük indirimler, yüksek maliyetli.

.

Çıkış: DC 4.2 V, 600mA +/ - 50mA

Tür: Generi / Satış sonrası

1 yıl garanti

Içinnokia X2 X2DS 1013 X+ X Artı + Izleme Kodu

Mükemmel kalite garantisi ile harika bir pazarlık.

Çıkış: DC 5.2 V, 1250mA (USB )

Paket şunlardır 3x1800 mAh Pil

Müşteri Notu

Şarj cihazı boyutu: 8 .5*5.2*2.7 cm

Miktar: 3 adet

Fabrikada güvenli testi geçin, kalite garantisi,

Sabit akım, sabit voltaj şarjı, otomatik tanımlama.

Kullanım yöntemi

Hakkımızda Öncelikle mağazamızı ziyaret ettiğiniz için çok teşekkürler.Size en iyi dileklerimizle!Her şeyin yolunda gitmesini diliyorum!Mağazamız ağırlıklı olarak elektronik ürünler, bilgisayar,mobil aksesuarlar ve diğer 3C dijital ürün aksesuarlarını satmaktadır.Ve ürünlerimiz tüm müşterilerimizden iyi bir üne sahiptir.Ürün kalitesine çok önem verdiğimizden, tüm ürünlerimiz üstünlüklerini ve güvenlik Memnuniyetlerini ve başarılarını sağlamak için kalite güvence amacıyla (CE, UL Listeli, RoHS ve/veya ISO 2008 sertifikası) dikkatlice test edilmektedir .iş performansımızı gösteren en önemli önlemler.bilgisayar, moblie aksesuarları ve diğer 3C dijital ürün aksesuarları.Ve ürünlerimiz tüm müşterilerimizden iyi bir üne sahiptir.Ürün kalitesine çok önem verdiğimizden, tüm ürünlerimiz üstünlüklerini ve güvenlik Memnuniyetlerini ve başarılarını sağlamak için kalite güvence amacıyla (CE, UL Listeli, RoHS ve/veya ISO 2008 sertifikası) dikkatlice test edilmektedir.iş performansımızı gösteren en önemli önlemler.

Giriş: AC 100-240V ~ 50 / 60Hz 150mA

Modelleri ile uyumlu Uyumlu ile: X2 X2DS için 1013 X+ X Artı Modeli : BV-5S / BV 5 S / BV5S

Özellikler Bugün ekstra pil gücü alarak aileniz ve arkadaşlarınızla bağlantıda kalın!

Akü bakımı akünün nemlenmesine veya aküye girmesine izin vermeyin. water.do uzun süreli kullanımdan sonra pili tam güce koymayın preservation.do dış güçler tarafından empoze edilmez veya yükseklikten düşmez. battery.do pili ısıtmayın veya ateşe vermeyin, aksi takdirde patlama riski vardırkötü şarj cihazı kullanmayın, şarj memnuniyetsizliğinden kaçının veya şarj cihazına zarar vermeyin. battery.do anahtar, bozuk para, kolye ve diğer metal ürünler değil, kısa devre oluşmasını önlemek için bataryaya temas edin.

Satıcı tarafından vaat

NOT: AB / ABD fişi için doğru teklifinizi özelleştirmek için lütfen ihtiyacınıza veya nakliye ülkenize dikkat edin.

Cep telefonunuz olmadan yedek pili şarj edin.

1 .Bizim küçük parsel isveç post tarafından göndermek. bildiğiniz gibi, nakliye süresi sizin için biraz daha uzundur.çoğunlukla almak için 20-45 gün beklemeniz gerekir goods.so bu zaman çizelgesinden daha fazlasına sahipseniz,lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin, biz de çok dikkat ediyoruz ve aklımızı parseller üzerinde de tutuyoruz.teşekkür ederim.Malları Shenzhen'den gönderiyoruz ve göndermek için HK tarafından alınması birkaç gün sürecek. Bu nedenle, parsel teslim edilmeden önce lojistik ağında güncellenmiş bilgileri de alamazsınız. processed.so lütfen sabırla bekleyin.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız