Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

6.6 " Orijinal Motorola ThinkPhone dokunmatik LCD ekran Panel Ekran Sensörü Sayısallaştırıcı Meclisi Moto ThinkPhone lcd ekran

0
- 0 Müşteri yorumları

₺2 355.02 ₺2 478.89

Sku: e378116

Ürün Detayları

  • Teslimat: 2 Gün içinde ödeme yapıldıktan sonra
  • Kaynak: Anakara Çin
  • kalite: Orijinal
  • Uyumlu Marka: MOTOROLA'NIN
  • Malzeme: OLED
  • Marka Adı: KCROPREP'İN
  • Çorap: Evet
  • Pikseller: 1080*2400
  • Model Numarası: Motorola thinkphone için
  • LCD Kiti: Evet
  • Ekran: > 3"
  • QC: Göndermeden önce tek tek test
  • Tip: LCD ve Dokunmatik Ekran Digitizer
  • Boyut: 6.6 inches
  • Paketleme: Anti-statik ve Kabarcık ve Köpük ve Karikatür Kutusu
  • Dokunmatik Ekran Tipi: Kapasitif Ekran
  • Renk: Siyah
  • Garanti: 12 ay

Ürün açıklaması

Hasarlı bir parça almak son derece nadirdir çünkü tüm parçalarımızda kalite testimiz vardır

3. Onarım ilginç ve ilham verici bir şeydir, ancak aynı zamanda bazı özel becerilere de ihtiyacı vardır.

hasarlı lcd'ler aldığınızda kanıt.Videoyu sağlayamazsanız, nakliye sırasında hasar gördüğüne inanamadık ve herhangi bir şeyden sorumlu olmayacağız.

SSS

2. Ürünlerimizden memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçmeden önce olumsuz geribildirim bırakmayın.Lütfen bizimle e-posta adresimizle iletişime geçin veya çevrimiçi olarak bizimle iletişime geçin.Sizin için iyi bir çözüm sunacağız.

1. İthalat vergileri ve katma değer vergileri ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Bu ek masrafların satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Geri bildirim

4. LCD Zaten yüklüyse ve bir sorun bulursanız.Lütfen 3 gün içinde bize geri gönderin.LCD kırık veya hasarlı değilse, size değiştirme göndereceğiz (iade nakliye ücreti sizin tarafınızdan ödenecektir, yeniden göndermek için nakliye ücretini ödeyeceğiz.)

3. Emrecantemur.com.tr Standart nakliye Çin Post içerir, HK Post, singapur Post ve diğer popüler Mesajlar, nihai nakliye taşıyıcı Emrecantemur.com.tr Nakliye Resmi tarafından atanan optimize edilecektir.Genellikle izleme bilgileri 3-7 gün içinde kullanılabilir ve takip numarasını girerek buradan daha fazla ayrıntı alabilirsiniz:

2. Lcd ekranın kırılgan ve yüksek değeri nedeniyle, paketi açtığınızda video çekmek gerekli ve önemlidir ve hasarlı lcd ekranlar veya kıtlıklar aldığınızda geçerli bir kanıt olacaktır.

Uzun vadeli ortaklar için yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler ve müşteri hizmetleri sunmak istiyoruz.

1. Toptan fiyat sağlayabiliriz, ne kadar çok sipariş verirseniz o kadar ucuza alabilirsiniz.

4. LCD ekranın arkasında özel bir ldquoKC " etiketi var, lütfen ekranda saklayın, garanti için geçerli bir kanıttır.

Toplu sipariş vermek istiyorsanız, lütfen ödemeden önce bize bir mesaj gönderin, 24 saat içinde size cevap vereceğiz (tatil hariç).

http://global.cainiao.com/index.htm

Ödemeniz onaylandığında Emrecantemur.com.tr.In genel olarak, yaptıktan sonra yaklaşık 24 saat sürecektir. payment.It seçtiğiniz ödeme yöntemine bağlıdır.

3. Siparişim gönderildiğinde izleme ayrıntılarını alacak mıyım?

Tanım

Daha hızlı bir nakliye yöntemi istiyorsanız, sipariş verdiğinizde DHL veya ems'yi seçebilirsiniz. (Hedef adres DHL uzak Alanlar listesinde ise ekstra nakliye ücretleri tahsil edilmelidir.)

Ürünlerin iyi durumda alındığını ve 3 günden fazla sürerse açıklandığı gibi iyi çalıştığını kabul edeceğiz.

2. Mallar göndermeden önce test edilecek ve kaliteyi sağlayacağız.

2. Biz her zaman Emrecantemur.com.tr standart nakliye sunuyoruz, en ekonomik ve en güvenli nakliye yöntemidir.

2. TÜM LCD'ler göndermeden önce test edilmiştir, lütfen Test etmeden önce kurmayın.KURULUMDAN ÖNCE BİZE bildirin (SADECE test için lcd'yi anakarta bağlayın), kurulumdan sonra LCD hasar görürse GARANTİ geçersizdir.Sipariş İade Edilmez!Testten sonra ürünlerden memnunsanız.SONRA telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Nakliye

1. Için yüksek kaliteli lcd ekran meclisi .

Evet, toptan fiyat sağlayabiliriz.Hacimli bir sipariş vermek istiyorsanız, istasyon mektubu veya sipariş mesajı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz, wersquoll size 24 saat içinde cevap verecektir (tatil hariç)

* Emrecantemur.com.tr Standart Nakliye normalde 10-25 gün içinde dünya çapında ulaşır.

Alıcının Bildirimi

paketlemeden önce.Ve kilit nokta, öğeyi göndermeden önce çok iyi paketlememizdir.

* DHL, UPS ve Fedex'in size ulaşması normalde 3-7 gün sürer.

4.Ödeme onaylandıktan sonra sipariş 48 çalışma saati içinde gönderilecektir, ürünleri satın aldığınızda veya renk mevcut olmadığında sizi hemen bilgilendireceğiz.Tüm öğeler DHL, EMS, HK Post ve Singapur Post tarafından sevk edilebilir, parsel heykellerini çevrimiçi olarak kontrol etmek için nakliye No ile, ödemenizden itibaren 30 gün içinde öğelerinizi almadıysanız lütfen bize ulaşın .

Garanti

3. Mükemmel satış sonrası servis.

5. Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış /ikinci el olarak kabul edilir, yalnızca iade öğenizi aldıktan sonra değiştirme hizmeti sunacağız.

1. Hantal sipariş için herhangi bir indirim var mı?

3. Ürünlerden memnun değilseniz lütfen parseli aldıktan sonra 3 gün içinde bize bildirin (Gerçek resimler, videolar ve diğer kanıtlar verilmelidir, özellikle öğeyi bizim için satın aldığınızı kanıtlamak için "KC" etiketi), daha sonra ürünler açıklanmazsa değiştirme /geri ödeme sunacağız.

Paketi açtığınızda bir video çekmek gerekli ve önemlidir ve geçerli olacaktır

Evet, biz mal sevk sonra, biz Emrecantemur.com.tr yakında takip numarası sunuyoruz.Ancak, izleme sisteminin bir zaman gecikmesi vardır, bu nedenle izleme bilgileri 5 ndash 10 gün içinde kullanılabilir.

Bu talebi takip etmezseniz, bu durum gerçekleştiğinde bundan sorumlu olmayacağız.

Montajı tamir etme konusunda yetenekli değilseniz, tüm kurulum işlemleri onarım merkezi veya profesyonel tamirciler tarafından yapılmalıdır.Öğe montaj veya sökme sırasında hasar gördüğünde, garanti kapsamı dışında kalacaktır.

* EMS normalde 7-15 gün içinde size ulaşır.

4. Kısa teslim süresi.

hasar vakaları.

4. Aldığım bir parça hasar görürse ne yapmam gerekir?

1. Sevkiyat geldiğinde, lütfen ürünlerin iyi durumda olup olmadığını kontrol edin.Paketin herhangi bir hasarı varsa lütfen paketi ve bize geri bildirimi kabul etmeyin.

2. Siparişimi verdikten sonra siparişim ne kadar sürede gönderilir?

1. İşlem tamamlandıktan sonra bize 5 yıldızlı geribildirim verebilir ve Emrecantemur.com.tr üzerinde olumlu geribildirim bırakabilirseniz teşekkür ederiz ve bir sonraki siparişiniz için size biraz indirim veya hediye vereceğiz.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız