Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Ortaçağ Omuz Zırh PU Deri Savaşçı Kostüm Erkekler Steampunk Ayarlanabilir Suni Deri Vücut göğüs askısı Omuz Zırhları

0
- 0 Müşteri yorumları

₺466.60 ₺933.20

Sku: e366635

Ürün Detayları

  • Yaş: 13'ün üstünde, Çocuklar
  • Model Numarası: Ortaçağ Omuz Zırhı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: PU

Ürün açıklaması

Ürün adı: Ortaçağ Omuz Zırhı

4.【Yaygın Uygulama】 Her türlü duruma uygun Göğüs Zırhı Cosplay, LARP, büyülü olaylar ve rönesans masalları için idealdir ve çizgi roman gösterileri, Cadılar Bayramı cosplay partileri ve hatta günlük kullanım ve diğer durumlar için kullanılır.

Steampunk Zırh Cosplay * 1 adet

Notlar:

1. Omuz ve göğsü tamamen kaplayan gerçek Viking savaşçıları için benzersiz Viking tarzı suni deri omuz ve göğüs zırhı sizi Viking çağına geri götürür.

2.【Yüksek kaliteli Malzeme】 Esas olarak kolay solmayan sıkı bir PU deri malzeme seçiminden yapılmış, Steampunk Zırh Cosplay güvenilir, yumuşak, sağlam ve dayanıklıdır ve uzun süre kullanılabilir.

Tanım:

Boyutu: 75 * 40 CM / 29.53*15.75 in

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

1. Farklı aydınlatma ve ekran Ayarları nedeniyle ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

3.【Boyut Özelliğini Ayarlayın】 İhtiyacınıza göre ayarlanan PU Deri Zırh, giyerken konforu artırır ve size iyi bir kullanım sağlar experience.It çok sıkı veya çok gevşek değil.

2. Göğüs zırhımız esas olarak PU deriden yapılmıştır, güçlü ve güçlüdür, solması ve kırılması kolay değildir, pürüzsüz yüzey, size iyi bir kullanıcı deneyimi sunar ve uzun süre kullanılabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

5. Unisex, kostümlü veya temalı partiler için giyin veya samuray, şövalye, korsan, akrobatik, sahne şovu vb.Gibi daha fazla cosplay gibi giyin.

5.【Çok Performanslı Tasarım】 Temalı bir partiye katılmanıza izin veren Steampunk Omuz Zırhı, çok işlevli bir rol yapma özelliği ile donatılmıştır ve ayrıca savaşçılar, şövalyeler, korsanlar, akrobasi, sahne şovları vb.Gibi daha fazla rol yapma oyunu olarak giyinebilir.

Ürün Listesi:

1.【Çekicilik Gösterme】 Omuzları ve göğsü tamamen kaplayan Ortaçağ Omuz Zırhı, özgünlük eklemek ve iskandinav Viking cazibesini sergilemek için sizi Orta Çağ'a geri götürür.

3. Boyut ayarlanabilir, rahattır, ihtiyacınız olan boyuta göre ayarlanabilir, çok sıkı veya çok gevşek değildir, giyerken konforu artırır ve tüm insanların kullanması için uygun, size iyi bir kullanım deneyimi sunar.

Belirleme:

4. Bu ortaçağ deri kol muhafızları, LARps, fantezi etkinlikleri, Rönesans masalları, çizgi roman şovları, Cadılar Bayramı cosplay partileri ve hatta günlük kullanım ve diğer durumlar gibi çeşitli durumlar için uygundur.

Ayarlanabilir Boyutu: kemer halat boyutunu ayarlayabilirsiniz

Ağırlık: 500 gram

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız