Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Lomber Omurga Cihazı Bel Germe Masaj Gevşeme Yoga Omurga Düzeltme Germe Aç Geri Egzersiz Arka Yastık Brace

5
- 1 Müşteri yorumları

₺294.96 ₺589.91

Sku: e396815

Ürün Detayları

  • Model Numarası: 259634
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Paket içeriği:

Harika bir hediye, siyatik ve siyatik sinir ağrısı, kronik bel ve bel ağrısı, bel fıtığı ağrısı, spinal stenoz, sırt sertliği ve kötü duruş yoga insanları çeken arkadaşınız, aileniz için tatlı ve sıcak bir hediye olabilir.

Ekstra sert yoğun EVA köpüğü için yüksek kalite Benzersiz tasarıma sahip EVA köpüğü, dokunmak için yumuşak, ancak ağırlığın altında ezilmemesi için sert ve yoğundur.

Sırt ihtiyaçlarınızı destekleyen sırt kırma cihazımız, kendi kendine masaj yapmak için 109 masaj noktası ile özenle tasarlanmıştır.eşsiz masaj noktası yay şeklindeki tasarım etkili bir şekilde derinliğe ulaşır ve üst + alt sırt kaslarını tamamen uzatır.merkez boyunca uzanan kontur, kullanım sırasında omuriliğin hizalanmasına yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmıştır.

Özellikler:

marka yeni ve yüksek kaliteli

Tehlikeli ilaçlar veya ameliyat olmadan sırt ağrısını hafifletmek, daha önce hiç sırt ağrısından kurtulmanın daha güvenli ve kolay bir yolu olmamıştı.sihirli sedye, yan etkiler içeren ilaçlara ve karmaşık ve riskli ameliyatlara bir alternatif sunar.

Farklı monitörler arasındaki fark nedeniyle, resim öğenin gerçek rengini yansıtmayabilir.

Not:

Boyut: 3×24,5×9 cm

Renk: Mavi, Gri, Pembe

1 Parça Geri Sedye

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Hafif, taşınabilir, hafif dayanıklı yapı ile birleştiğinde, sandalyemiz ve araba sırt desteği sedyemiz tüm seyahatlerinizde size eşlik edebilir, böylece istediğiniz yerde kullanabilirsiniz .arabanızda, ofisinizde, spor salonunuzda vb. Günde 5-10 dakika kullanın.

Özellikler:

Ürün İncelemeleri

1 Bu ürün için inceleme
  • img
    Alıcı - 2023-07-15
    5

    Çok iyi, sırtını rahatlatmak için kullanılabilir. Üzerinde yatmak sırttaki kasları rahatlatabilir ve omuz kasılması ve kamburlukta iyi bir iyileşme olur

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız