Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

25cm Pilates Topu patlamaya dayanıklı Yoga Çekirdek Topu Kapalı Denge Egzersiz jimnastik topu fitness pilates Ekipmanları P5T5

0
- 0 Müşteri yorumları

₺9.63 ₺13.89

Sku: e335409

Ürün Detayları

  • Tarz: Yuvarlak
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!Ürünlerimizin kalitesini garanti ediyoruz.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

Gönderi şunları içerir:

2. Taşınabilir boyut: Bu mini pilates topu, nerede olursanız olun kolayca taşınabilen şişirme çapında sadece 25 cm'dir go.It egzersiz için dışarı çıkmak için mükemmel bir seçimdir.

Ürün malzemesi: pvc

ürün özellikleri:

3. Geniş kullanım: Bu şişme balon pilates, yoga ve diğer fitness gibi çeşitli sporlar için özel olarak tasarlanmıştır programs.It gücü artırmak, esnekliği artırmak ve kasları çalıştırmak isteyen herkes için ideal bir seçimdir.

Ürün boyutu: diameter25cm / 9.84 inç

Ürün rengi: Şekilde gösterildiği gibi

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak bu sadece referans içindir.

Tedbirler:

4. Şişirmesi kolay: Sadece basit bir pompa ile bu fitness topu sadece birkaç dakika içinde şişebilir ve istediğiniz sertliğe uyum sağlamayı kolaylaştırır.

5. Rahat tutuş: Kumlanmış, kaymayı önlemek ve egzersiz sırasında doğru duruşu sağlamak için rahat tutuş sağlar.

1 adet Pilates Topu

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı gösterir, gerçek öğenin rengi aşağıdaki resimlerden biraz değişebilir.

1. Dayanıklı Malzeme: Bu mini yoga topu, hem patlamaya dayanıklı hem de dayanıklı olan yüksek kaliteli kumlanmış PVC malzemeden yapılmıştır.

Ürün adı: Pilates Topu

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız