Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Streç Eğitim Bacak Sedye Makinesi Ağır Buzağı Uyluk Germe Spor Dişli Fitness ekipmanları

0
- 0 Müşteri yorumları

₺4 825.40 ₺6 186.49

Sku: e368310
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: dambıl
  • Spor türü: Kuvvet Antrenmanı
  • Eğitim Sitesi: Bel, Silah, bacaklar, Kas Gevşetme Aparatı, Bel ve Karın Egzersizi, Kafa, Ayak, Geri, El, Bilek, Kalça, Göğüs, çekirdek, Diğer
  • Tip: Elektrolizle
  • Bölüm Adı: kadınlar

Ürün açıklaması

3. FONKSİYON: Ayağa kalkarken bacaklarınızı uzatın!Bu Bacak Sedyesi esneklik geliştirmeye yardımcı olur ve balance.It iç uyluk ve kasık bölgenizi germek için de harikadır.

1. KOLAY GERME: Sırtlıklı ayarlanabilir yastıklı koltuk, yastıklı ayak dayamaları, dişli sistemi ve çıkarılabilir kendinden kilitlemeli döner tekerleğe sahiptir.

Streç Eğitim Bacak Sedye Makinesi Ağır Buzağı Uyluk Germe Spor Dişli Fitness ekipmanları

5. RAHAT: Konfor için yastıklı ayak dayamaları, koltuklar ve ayarlanabilir sırt desteği.Düzgün bir hareket tekerleği bacaklarınızı yerine yönlendirir.

Paket listesi: 1 x Bacak Sedye

Özellikler:

2. Sağlam yapı: Kablolar yüksek gerilim altında kalma eğiliminde olduğundan, kablo sistemi yerine dişli sistemi kullanır.Direksiyon simidi düzeneği, tam ve kademeli bir esnemenin sağlanmasına yardımcı olur.Dişli tahrikli krankı çevirmeniz yeterlidir ve tekerlekleri takılı olan bacak tutucular genişleyecektir.

4. Kullanım talimatı: Halı veya kilimlerde kullanılmak üzere tasarlanmamıştır ve 235 lbs'den büyük herkes tarafından kullanılması önerilmez.Ev ve spor salonu kullanımı için uygundur.

1 x Kullanım Kılavuzu

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız