Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Ceket Kancaları Duvara Monte (6 Paket) - Paslanmaz Çelik Duvar Kancaları-Bağlantı Parçaları Dahil Çok Amaçlı Ağır Hizmet Tipi palto askılık portmanto

0
- 0 Müşteri yorumları

₺1 084.28

Sku: e295248

Ürün Detayları

  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

genişleme tüpü ile 3 set x Vida

Paket içeriği:

Malzeme: paslanmaz çelik

renk: siyah

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

STİL işlevselliği karşılar: Minimalist, işlevsel ve şık, yeni paslanmaz çelik duvar askınız koridorunuza, banyonuza, çamaşır odanıza, giyim mağazalarınıza, mutfağınıza, garajınıza, perakende mağazanıza, ofisinize, sınıfınıza ve daha fazlasına evrensel bir stil öğesi ekler!

GÜÇLÜ ve dayanıklı KANCALAR: Bol kışlık montlu bir ailede mi yaşıyorsunuz?Sırt çantaları, şemsiyeler, ceketler ve diğer dış mekan ekipmanları için her zaman yer bulmakta zorlanıyor musunuz?Duvar için ceket kancalarımızın sizin için ağırlığı taşımasına izin verin-tam olarak 30 kg!

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Ceket Kancaları Duvara Monte (6 Paket) - Paslanmaz Çelik Duvar Kancaları-Bağlantı Parçaları Dahil Çok Amaçlı Ağır Hizmet Tipi palto askılık portmanto İnanılmaz değer 2'li paket ceket kancaları: Son Olarak!Evinize şık minimalist bir zarafet getiren dayanıklı kancalar; ağır dış giyiminizin ağırlığını taşıyın; bir anda kurun ve size çok değerli bir satın alma sunun!

boyut: 11x7. 5x40cm

BASİT ve hızlı montaj: Koridorunuz için sağlam bir ceket askısı seti veya bornozlarınızı banyoya asmak için sağlam kancalar arıyorsanız, kancalarımız önceden delinmiş deliklerle monte edilir, böylece dakikalar içinde yerden tasarruf sağlayan verimliliğin keyfini çıkarmaya başlarsınız.

6 x ceket kancaları

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız