Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

3 Adet Pencere Çerçevesi elbise askısı Raf Taşınabilir Kapalı Pencere 8 Delikli Kurutma Rafı Ayarlanabilir Ev giysi standı

0
- 0 Müşteri yorumları

₺263.48 ₺342.17

Sku: e318801

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

4. 8 kanca, yük taşıyan 2,5 kg, taşınması kolay, kombinasyon halinde kullanılabilir, büyük kapasiteli, kaymaz süspansiyon, iç ve dış mekanlarda kullanılabilir.

Paket içeriği:

Kurulumu kolay/ayarlanabilir, aletsiz kurulumu kolaydır, sadece pencere pervazına sabitleyin ve düğmeyi sıkın.Alt, çeşitli durumlarda kolayca sabitlenebilen sağlam bir paslanmaz çelik kavrama oluğudur

3 * 8 delikli kurutma rafı

Tip adı: 8 asılı delik pencere kurutma rafı

3. [Dayanıklı] - Paslanmaz çelikten ve güçlü ABS'den yapılmış, güçlü ve paslanmaya karşı dayanıklıdır.

Gizliliğinizi koruyabilir, havaya uçurulmasını önleyebilir, yağmur, kum ve tozu önleyebilir ve polen alerjilerini önleyebilir.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Pencerelere, kapı çerçevelerine, sütunlara, herhangi bir çerçeveye sabitlenebilir...

Malzeme: Paslanmaz çelik + ABS

renk: Yeşil + mavi + gri

2. Küçük boyutu ve hafifliği, yanınızda taşımak için akıllıca bir seçimdir travel.No donanım veya delme gereklidir.Stand, yolda size yardımcı olacak kadar uzun.

5. [Uygulanabilir yerler] Askı havlu, iç çamaşırı, eşarp, iç çamaşırı, sütyen, gömlek, şapka, çorap, maske, mendil ve diğer kıyafetleri asmak için uygundur.Duş perdesi çubuklarına, çamaşır odalarına, kapı ve pencerelere, dolaplara asılması kolaydır.Dayanabileceği her şeyi.Hafif ve taşıması kolay.İstediğin yere asabilirsin.

Ailenizin giysileri sınırlı bir alanda kurutmasına yardımcı olabilir.

1. [Hafif ve kompakt] - Aileniz için uygun hafif ve taşınabilir bir askı.Artık iç ve dış mekanlarda çamaşırları kurutabilirsiniz.Oteller, teraslar, balkonlar, banyolar, duşlar, güverteler, kamp vb.İçin çok uygundur.

3 Adet Pencere Çerçevesi elbise askısı Raf Taşınabilir Kapalı Pencere 8 Delikli Kurutma Rafı Ayarlanabilir Ev giysi standı

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Boyut: 33. 8x5 cm

Stil: modern ve basit

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız