Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Plastik Mylar Çantalar, Şeker Kilitli Paket, Şekilli Kart, Çizgi Film Süsleme, Küçük Atıştırmalık Kutusu , 11cm * 10cm

0
- 0 Müşteri yorumları

₺1 542.36

Sku: e287874

Ürün Detayları

  • CN: Guangdong
  • Tip: Saklama Torbaları
  • Kullanmak: Çok Amaçlı
  • Desen: Düz Tip
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: DÜRÜSTEFSANE
  • Kalınlık: 10 ipek
  • Model Numarası: 1
  • Özellik: Stoklanmış
  • Malzeme: Plastik

Ürün açıklaması

Satın alma işleminizden memnun olmamanız durumunda, tüm müşterilerimize iade (ödenen orijinal posta ücreti hariç) veya alınmasından itibaren 10 gün içinde iade edilen ürünler için değişim sunmaktan memnuniyet duyarız.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir .Bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz, böylece tatmin edici bir şekilde concerns.It biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

Size güvenli sevkiyat sağlamak için her öğeyi paketlemeye büyük özen gösteriyoruz.Paketlemeden önce her öğeyi kontrol ediyoruz.Bu nedenle, pls bunun için imzalamadan önce paketi kontrol edin,kırık veya hasar görmüşse, taşıyıcı ile bir kayıt yaparsınız. Aynı zamanda, bir fotoğraf çeker ve gönderirsiniz, sorunu ilk kez sizin için çözeceğiz.

Gümrük

İadeler ve iadeler genellikle malların alınmasından itibaren 24 ila 48 saat içinde işlenir.

Dönüşler

Birçok ödeme yöntemi mevcuttur Emrecantemur.com.tr PayPal, kredi kartları, gerçek zamanlı banka havaleleri, çevrimdışı ödemeler (banka havaleleri ve Western Union) gibi.Sizin için en uygun olan yöntemi seçersiniz you.To çıkarlarınızı koruyun, ödemeniz geçici olarak Emrecantemur.com.tr tarafından tutulacak ve siparişinizi alana ve memnun kalana kadar serbest bırakılmayacaktır.

Teslimatta tahsil edilebilecek herhangi bir gümrük vergisi ücreti alıcının sorumluluğundadır.İthalat vergisinin nasıl tahsil edileceği, her ülkenin özel politikalarına bağlıdır.

Nakliye

Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Geri bildirim

Şartname:10 * 11 CM

Lütfen tüm ürünlerin orijinal ambalajında kullanılmamış olarak iade edilmesi gerektiğini unutmayın.Kayıp eşyalardan sorumlu tutulamayacağımız için izlenebilir bir nakliye yöntemi kullanmanızı öneririz.

Alışverişinizin tadını çıkarın ve tekrar hoş geldiniz!

Siparişler ödeme doğrulamasından sonra işlem süresi içinde işlenecektir.

Kategori: Boş Şeker Torbaları

Plastik Mylar Çantalar Şeker Kilitli Paket Şekilli Kart Karikatür Süs Küçük Aperatif Durumda

Sevkıyat satıcının ülkesinden ayrıldıktan sonra mallar Gümrük tarafından alıkonulursa, alıkonulan malların temizlenmesinden alıcı sorumludur.

ÖNEMLİ: Bir ürünü iade ediyorsanız , lütfen paketi `iade edilen mallar ' veya Hediye olarak işaretleyin .ve parsel için yaklaşık 15-20 usd değer beyan edin.

Ödeme

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız