Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Mason kavanoz lamba paslanmaz çelik Mason kavanoz ışık masa bahçe aydınlatma lambası dekor noel ışıkları açık düğün dekorasyon

0
- 0 Müşteri yorumları

₺2 133.57 ₺4 267.33

Sku: e305717

Ürün Detayları

  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Tarz: Modern Tarz
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

5. Yaygın kullanım: Kamp partileri, sundurma masaları, güverteler, barlar ve hatta sahil terasları için mükemmel olan çok amaçlı Mason Kavanoz Masa Üstü Meşale Kitlerimizle dış mekan ortamınızı geliştirin.

1. Atmosferi yükseltin: sıcak bir alev yayan ve romantik bir atmosfer yaratan DIY Mason Kavanoz Masa Üstü Meşale Kitleri ile onları açık hava toplantıları için mükemmel hale getirin.

Ambalaj Listesi:

3. Fitil uzunluğu: yaklaşık 6.3 in

4. Eklenen güzellik: Mason Kavanoz Masa Üstü Meşale Kitlerimiz, alevleri söndürmek için paslanmaz çelik ve bir koruma tüpüne sahiptir, bu da açık hava toplantılarınızı endişesiz ve şık hale getirir.

4. Kavanoz kapağı: 2.76 inç

6 * Fiberglas meşale fitilleri

4 * Paslanmaz çelik meşale kapakları

Dayanıklı Mason Şişe Masa Üstü Meşale Seti ile dış ortamınızı yükseltin.Bu kandiller normal mason kavanozlara uyar ve gönül rahatlığı için bir güvenlik rolüne sahiptir.Herhangi bir masa ayarına rahat bir dokunuş eklemek için mükemmeldir.

3. Evrensel Tasarım Meşale Kiti: 2,76 inç kapak çapına sahip normal mason kavanozlara uyar ve her durum için büyüleyici ve titreyen bir masa üstü ambiyansı oluşturmanıza olanak tanır.

Özellikler: 1. Adı: Kavanoz Masa Meşale Kitleri(kavanozlar dahil değildir)

2. Dayanıklı Kandil: Uzun süreli kullanım için tasarlanan Mason Kavanoz Masa Üstü Meşale Kitlerimiz, ihtiyacınız olduğunda güvenilir aydınlatma sağlayan, paslanmaya ve yanık izlerine karşı dayanıklı fiberglas fitil ve paslanmaz çelik kapağa sahiptir.

5. Meşale kapakları: 1.6 inç

Tanım:

4 parçalı set:

Mermi Noktaları:

6 parçalı set:

2. Malzeme: paslanmaz çelik, fiberglas fitil

6 * Paslanmaz çelik kavanoz kapakları

4 * Fiberglas meşale fitilleri

4 * Paslanmaz çelik kavanoz kapakları

6 * Paslanmaz çelik meşale capss

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız