Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Duvara Monte Saç Kurutma Makinesi Tutucu Yerden Tasarruf fön makinesi Tutucular Hediyeler Erkekler Kadınlar için Aile Kullanımı

0
- 0 Müşteri yorumları

₺78.88 ₺138.31

Sku: e285575

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Renk: Krem Beyaz

Belirleme:

Yerden Tasarruf ve Kordon Tutucu: Saç kurutma makinesi tutucusu, kullandığınız tüm ürünler için fazla alana sahip olmayan banyonuzda, mutfağınızda ve seyahat minibüsünüzde kullanışlıdır.

Basit Kurulum: Fön makinesi tutucu seti kendi kendine adhesive.It kurulumu kolaydır, duvarınıza zarar vermez.

1 * Saç Kurutma Makinesi Tutucu

Kaliteli: Saç kurutma makinesi tutucusu, montajı kolaylaştıran yapışkan etiket ile birlikte dayanıklı ABS malzemeden yapılmıştır.

Özellikler:

Notlar: Lütfen manuel ölçüm nedeniyle boyut olarak hafif toleranslara izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek olandan daha fazla renk farkına neden olabilir.

HEE889 Duvara Monte Saç Kurutma Makinesi Depolama Rafı Yumruk Ücretsiz Saç Kurutma Makinesi Tutucular Banyo Mutfak Aksesuarları için HEE889

Satış Sonrası Servis: Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, size en hızlı çözümü sunacağız time.So neden denemiyorsun?

Duvara Monte Organizatör: Depolama rafı, evinizdeki duvar alanından tam olarak yararlanmanıza yardımcı olabilir.Saç kurutma makinenizi düzenli ve bulması kolay tutun.

Malzeme: ABS

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız