Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Bıçaklar Çekmece Organizatör Kesici Organizatör Mutfak Bıçakları Seti Depolama mutfak çekmecesi Organizatör Tepsi Çekmece Depolama Çatal Bıçak Takımı

0
- 0 Müşteri yorumları

₺238.85 ₺477.71

Sku: e284985

Ürün Detayları

  • Özellik: Çevre dostu
  • Tarz: Klasik Tarz
  • Tip: Depolama Tepsileri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Bıçak Çekmece Organizatörü

Ürün açıklaması

4.Yaygın olarak Uygulanabilir: Makas, meyve kesici, kıyıcı ve daha fazlası gibi çeşitli kesiciler bu bıçak çekmecesine sığabilir organizer.It pişirmenizi daha kolay ve hızlı hale getirir.

Not:

Boyutu: yaklaşık 29.2*18*5.3 cm/11.4*7*2 inç

Ambalaj Listesi:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Belirleme:

Malzeme: ABS

3.Yerden Tasarruf: Bu bıçak çekmecesi düzenleyicisi ile bıçaklarınızı düzenli ve erişimi kolay tutabilirsiniz.İster masanın üzerine ister çekmeceye koyun, size yerden tasarruf edecek ve mutfağınızın daha temiz ve şık görünmesini sağlayacaktır.

1.Kaliteli ABS Malzeme: Artık dağınık çekmece veya donuk bıçak yok.Bu bıçak çekmecesi düzenleyicisi, kesicilerinizi düzgün bir şekilde saklamanıza yardımcı olur ve safely.It temizlemesi kolay ve bıçaklarınızı hijyenik tutan pürüzsüz bir ABS malzemeye sahiptir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

5.Pratik Hediye: Bu bıçak çekmecesi organizatörü, aile ve arkadaşlar için doğum günü, Noel veya yeni eve taşınma hediyesi, pratik bir hediye seçimi ve mutfakta harika bir yardımcı olarak uygundur.

2.Bıçakları Akıllıca Saklayın: Bu düzenleyici ile bıçaklarınızı boyutlarına ve şekillerine göre birden fazla bölmede saklayabilirsiniz.Bu, kesici çarpışmalarını ve çizikleri önlemenize yardımcı olur. fingers.It ayrıca mutfağınızı daha güvenli ve daha rahat hale getirir.

Bıçaklar Çekmece Organizatör*1 adet

Bıçak Çekmecesi Düzenleyici-Farklı bıçak türleri için birden fazla bölmeye sahip bu düzenleyici ile kesicilerinizi temiz ve hijyenik tutun.Mutfağınızda yerden tasarruf edin ve doğrayıcınızı çizilmelere ve paslanmaya karşı koruyun.Bu organizatör aynı zamanda yemek yapmayı seven arkadaşlar ve akrabalar için mükemmel bir hediyedir.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız