Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Asılan saklama çantası Takı Tutucu Kolye Bilezik Küpe Yüzük Takı Organizatörler Saklama Mücevher Kutusu Duvara Monte Ekran

0
- 0 Müşteri yorumları

₺266.26 ₺522.15

Sku: e282044

Ürün Detayları

  • Uygulanabilir alan: Kapıların Arkasında / Duvarlarda
  • Tip: Saklama Torbaları
  • CN: Guangdong
  • Malzeme: Giysi
  • Marka Adı: ayvvin
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Ürün Boyutu: 35x57 cm / 13. 6x22. 5 inç

3. Büyük Malzeme: Çift keçe ve el yapımı terzilikten yapılmış, uzun süre uygulanabilir.Küpe organizatörü mükemmel aşınma direncine ve dayanıklılığa sahiptir ve iyi üretilmiştir ve kolayca deforme olmaz.Gelişmiş görünüm için üstte yıldız kesimi.Her keçe kanadı, tüm küpelerinizi saklamak, asmak ve almak için kolay ve kullanışlı dört deliğe sahiptir.

5. Kadınlar ve kızlar için mükemmel bir hediye: Bu kesinlikle kadınlar/kızlar/küpeler için olmazsa olmaz bir düzenleyicidir lovers.No küpelerinin güzel bir şekilde sergilenmesini reddedebilir.Küpe koleksiyonlarınızı duvarda gururla sergileyerek benzersiz bir asma küpe ekranı oluşturabilirsiniz.

1 x Küpe Asılı Tutucu Çanta

Ürün Ağırlığı: 140g

4. Daha Fazla Yerden Tasarruf Edin: Mücevher organizatörü pansumanınızda yer kaplamaz table.It kapılara, duvarlara ve dolaplara asmak için uygundur.Birden fazla senaryoda kullanılabilen ve minimum yer kaplayan sağlam, dayanıklı ip ile donatılmıştır.

Özellikler:

Ürün Rengi: Kırmızı, Siyah, Beyaz

1. Küpe Organizatörü için Büyük Kapasite: Küpe tutacağı birden fazla keçe parçası ile tasarlanmıştır, her parça 2 çift tutabilir earrings.It mücevher koleksiyonlarınız için mükemmeldir ve tüm küpelerinize uyar.

2. Küpeleri Kolayca Bulun: Her türlü saplama, küpe, top küpe, sarkan küpe, halka küpe vb.Asmak için mükemmeldir.Tüm Favori küpelerinizi tek bir yerde tutun, küpelerinizin koleksiyonunu net bir şekilde görmek günlük hazırlıklarınızı kolaylaştırır.

Malzeme: Keçe

Paket içeriği:

Belirleme:

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız