Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Otomatik Karın Makaralı Ev Karın Egzersiz Diz Pedleri İle Yeni Başlayanlar İçin ev için spor salonu fitness ekipmanları

0
- 0 Müşteri yorumları

₺527.33 ₺925.05

Sku: e239775

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Bölüm Adı: Üniseks
  • Eğitim Sitesi: Diğer
  • Spor türü: Kas Gevşemesi

Ürün açıklaması

1 * Egzersiz silindiri Tekerlek

[Yeni tasarım]Bu silindir çift tekerlekli bir tasarımdır ve ayrıca öğretim videosuyla egzersiz yapmanız için uygun olan bir cep telefonu tutucu tasarımına sahiptir ve çift tekerlekli yerleşik yay ve daha fazla direnç, tekerleklerin düzgün hareket sırasında kaymasını önleyebilir.Otomatik işlev, özellikle yeni başlayanlar için spor sırasında sizi yaralanmalardan koruyabilir.

[Mükemmel işçilik]Lastiklerin dokusunu taklit eden silindirlere sahiptir.Stabilite için üçgen yapı ve konfor için kaymaz sap.Genişletilmiş göbekler, çok katmanlı kompozit malzemeler mükemmel kaymaz ve aşınmaya dayanıklı performans sağlar, zeminde çizik olmaz ve yatak makaraları sadece esnek değil aynı zamanda daha sessizdir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

1 * Dizlik

[Çıkarılabilir sap]Sapın çıkarılması veya takılması kolaydır, bu da taşımayı daha kolay hale getirir.Evde kullanabilir veya ev, spor salonu veya ofis için mükemmel olan her yerde spor salonuna veya antrenmana götürebilirsiniz!Zindeliğinizi daha verimli hale getirin

Otomatik Karın Makaralı Ev Karın Egzersiz Diz Pedleri İle Yeni Başlayanlar İçin ev için spor salonu fitness ekipmanları

Paket içeriği:

[Göbek Yağını Ezin]Çekici, tanımlanmış çizgiler için hassas, daha zorlu ve daha derin egzersizler için harika bir araçtır.Yağları kalbinizin içeriğine kadar ezmenize izin verin!

[Karın Mükemmel Çizgisini Şekillendirme]Karın silindiri kasları çalıştırmaya, karın, bel, sırt, omuzlar, kollar ve çekirdeği etkili bir şekilde şekillendirmeye, çekirdek gücünü artırmaya ve mükemmel figürünüzü şekillendirmeye yardımcı olur.

Malzeme: ABS

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Renk: B: Siyah-Kırmızı / C: Mavi-Gri / A:Mavi-Siyah

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız