Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Ayarlanabilir Patella Diz Tendon Kayışı kneepad desteği profesyonel koruyucu Ped Kuşaklı Spor dizlik Siyah Keenpads

1
- 1 Müşteri yorumları

₺405.13 ₺578.80

Sku: e279594

Ürün Detayları

  • Model Numarası: TZ0078'NIN sohbeti
  • Yaş: Yetişkin
  • Malzeme: Polyester
  • Marka Adı: OLOEY'NİN
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Diz Ağrısı Giderici ve Rahat: Birinci sınıf malzemeler ve yapısal tasarım, diz ağrısını ve sertliğini hemen giderebilir.İyileşme, çıkık, artrit, menisküs ve kıkırdak hasarı, patellar tendinit ve bursit, ACL/MCL yırtıkları için mükemmeldir.Günlük kullanımınıza izin vererek rahatsızlık vermeden diz desteğini koruyabileceksiniz!

Özellikler:

Tamamen Ayarlanabilir ve Yerinde Kalın: Uygun sıkı sıkıştırma sağlamak ve egzersizden sonra yerinde kalmak için kişisel diz eğrilerine göre uyarlanabilir ve ayarlanabilir ayarlanabilir döngü, dizinizi güvende tutun, ancak esnekliğinizi etkilemez.

Spor Koruması için tasarlanmıştır: Spor aktiviteleri, güçlü destek ve rahatlık için idealdir, spor performansınızı artırır.Koşu, Basketbol, Futbol, Tenis, Voleybol, Badminton, MTB, Bisiklet, Jumper, Çömelme, Atletizm, Diz Ağrısı giderme vb.Gibi çeşitli spor sahneleri için uygundur.

Ayarlanabilir Patella Diz Tendon Kayışı kneepad desteği profesyonel koruyucu Ped Kuşaklı Spor dizlik Siyah Keenpads

Olağanüstü Yapı ve Üstün Kalite: Güçlü esnek kayışlar, yerleşik silikon yastık dolgusu, patellayı desteklemeye ve sabitlemeye yardımcı olur, ayrıca şok emilimini, basınç dayanımını ve darbe direncini artırır.Yüksek kaliteli hafif ve yumuşak neoprenden yapılmış, nefes alabilen, tahriş edici olmayan ve ter emici.

Ürün İncelemeleri

1 Bu ürün için inceleme
  • img
    Alıcı - 2023-09-22
    1

    Çok kalitesiz, ön diz çevresinde yeterli dolgu yok. Ürünü yapmak için kullanılan malzeme ucuzdu. Bir daha satın almayacağım.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız