Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Çeşitli Halter Bilekliği Pull-up Spor Sıkıştırma Bandajlar Bilekliği Tek bar Dambıl kaymaz Güçlendirici Kemer

0
- 0 Müşteri yorumları

₺96.47 ₺160.90

Sku: e189477
İstek Listesine Ekle
  • Etiketler : halter bilekliği, bandajlar bileklikler, Halter Kemeri, dambıl dambıl, Güçlendirici kemer
  • Kategori: Fitness ve Vücut Geliştirme

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Kemer
  • Özellik: kaldırma kayışları
  • Uygulanabilir İnsanlar: unsıex'in
  • Malzeme: naylon
  • Uygulanabilir Sahne: Fitness ekipmanları, spor koruyucu giysiler

Ürün açıklaması

Not

Aldığınız ürünler kullanılmamış, hasarsız ve orijinal ambalajında.

1. Bizimle iletişime geçmek için 5 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Öğe elinizde 5 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok .Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

Nakliye 1.Hazırlama Süresi: Siparişinizi her gün sayısız siparişimize göre hazırlamak için 1-5 iş gününe ihtiyacımız var.

2.Dünyadaki çoğu ülke için ücretsiz kargo

Yeniden gönderme ve geri ödeme

3.Ürün bağlantımızı SNS,İtao veya Facebook'unuzda paylaşırsanız, bir sonraki siparişiniz için 5 indirim veya hediye vereceğiz.

2.Telefon numarasını ve posta kodunu henüz yazmadıysanız siparişinizi gönderemeyiz.

5.Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.

Geri bildirim

Garantimiz

1.Siparişiniz gönderildikten sonra kişisel bilgilerin değişimini kabul edemeyiz veya iptal edemeyiz.

4.Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

3.Lojistiğin şiddetli nakliyesi nedeniyle ürünlerinizin hasar göreceğinden endişeleniyorsanız, ambalajı güçlendirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz

2. Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız .

1. Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5-yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.

3. Biz size TAM TUTARI iade edeceğiz , öğenin aldıktan sonra orijinal durumuna ve tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Emrecantemur.com.tr işlemi iptal SONRA.veya bir yedek almayı seçebilirsiniz.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız