Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

3D Bulut Şekli Aromaterapi Mum Kalıp Epoksi Reçine Döküm Zanaat Alçı Kek Fondan Pişirme Kalıp DIY Panda silikon şekerleme kalıbı

0
- 0 Müşteri yorumları

₺69.99 ₺139.98

Sku: e144461

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: silikon kalıp
  • Boyut: about 4.9 x 7.8 x 9.3cm
  • Model Numarası: bulut mum kalıbı

Ürün açıklaması

Ev Dekorasyonu: Bulut Sabun kalıbı ile herhangi bir ev veya etkinlik dekoruna sıcak ışık ve zevkli bir şıklık katın.Odanızı dekore edin, yemek masanızı dekore edin ve sıcak bir atmosfer yaratın.Kendine farklı bir tatil yap.

Panda Bulut Mum Kalıp*1 adet

Boyutu: yaklaşık 4.9*7.8*9.3 cm / 1. 93x3. 07x3. 66 inç

Not:

Özellikler:

DIY Yaratıcı Zamanın Tadını çıkarın: Ailenizle daha fazla zaman paylaşın ve sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla veya çocuklarınızla benzersiz alçı süslemeler, reçine süslemeler ve kokulu mumlar oluşturmak için Bulut Kek kalıbını kullanın.

Modelleme sabunu, mum macunu, ev heykel dekoru, iç dekor ve daha fazlası gibi reçine sanat projeleri yapmak için kullanın.Kek, tatlı vb. Yapmak için.

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Belirleme:

Ağırlık: yaklaşık 36g

Ambalaj Listesi:

Çok yönlü Kullanım: Bulut Balmumu Kalıbı, sabun, mum macunu, ev heykel dekorasyonu, iç dekorasyon vb.Şekillendirme gibi reçine sanat projeleri yapmak için kullanılabilir., kek, tatlı vb.Yapmak için de kullanılabilir.

Anlamlı Hediye: Arkadaşlarınız ve aileniz için benzersiz doğum günü, Cadılar Bayramı, Noel, Anneler Günü hediyeleri yapabilirsiniz. 3D Bulut Çikolata Kalıbı, işçiliği seven herkes için harikadır.

Malzeme: Silikon

Kaliteli Silikon Malzeme: Bulut mum kalıbı, benzersiz el sanatları yapmak için harika, mükemmel plastisite ve kolay kalıptan çıkarma, güzel tasarım ve net dokuya sahip gıda sınıfı silikon malzeme kullanır.

Mermi Noktaları:

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Gıda sınıfı silikondan yapılmış, mükemmel plastisite ve kolay kalıptan çıkarma.Arkadaşlarınız veya aileniz için doğum günü, Noel, Anneler Günü, Sevgililer Günü hediyesi olarak uygundur.

Mum yapıyorsanız, bir deliği delmek için büyük bir iğne kullanın, mum fitilini kalıbın dibinden geçirin, en sevdiğiniz malzemeleri dökün, malzemeleri tamamen oluşana kadar sabit tutun, ardından kalıbı oluşturduktan hemen sonra açın.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız