Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

200 Takım 6mm Metal Grommets Halkalar Kiti İle Bir Taban Ve Yumruk Delik Aracı Ve Kurulum Aracı Tamir Plastik Kutu İle

0
- 0 Müşteri yorumları

₺194.79 ₺314.03

Sku: e150410
İstek Listesine Ekle
  • Etiketler : halkalar metal grometler, metal grommets kuşgözü takımı, grommet halkalar aracı, metal kurulum aracı, halkalar grommet delikleri
  • Kategori: Sanat, El Sanatları ve Dikiş

Ürün Detayları

  • Teknik: Boyalı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Boyut: 0
  • Malzeme: Metal

Ürün açıklaması

plastik kutu ile 203 adet grommets alet takımı: 200 set grommets kuşgözü takımı(karışıklığı önlemek için farklı renkteki halkalar plastik bir kutuda ayrılır),bir taban, bir delme aleti ve kurulum aleti içerir, hepsi plastik kutuda, saklanması kolaydır.

Malzeme: metal

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

renk: Altın + Gümüş + Bronz + Gun Siyah

Paket içeriği:

boyut: 17. 5x9. 8x2. 2cm

Kullanımı kolay: Komple kuşgözü aleti kurulumu kolaylaştırır.Önce kumaşta bir delik açmak için delme aletini kullanın, ardından delik kitini çıkarın ve son olarak deliği sabitlemek için kurulum aletini kullanın.Zanaat severler, ayakkabıcılar ve diğer profesyoneller için uygundur.

1 x Kuşgözü seti

Yaygın olarak kullanılan: Çadırlar, brandalar, tenteler, ayakkabılar, perdeler, kanvas çantalar, kemerler vb.Gibi eşyaları kendiniz onarmak için bu rondela aracını kullanın.Zevk eklemek için gömleklerinizi, pantolonlarınızı, eski çantalarınızı, klasörlerinizi, deri bileziklerinizi kendiniz yapın.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız