Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Yepyeni Orijinal 18F452 PIC18F452 PIC18F452-I / PT TQFP-44 32KB flaş 8-bit mikrodenetleyici

0
- 0 Müşteri yorumları

₺114.06

Sku: e109523

Ürün Detayları

  • Tip: Mantık IC'leri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Koşul: Yeni

Ürün açıklaması

4. Gösterilen resimler gerçek öğe olmayabilir ve sadece referans içindir.

DHL FEDEX UPS TNT VE GÖNDERİ EN İYİ FİYATLA DESTEKLENİR.Daha fazla ayrıntı için lütfen iletişime geçin.

2. Tüm dünyada nakliye. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç).Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

Günaydın dostum!Herhangi bir teknik destek ve veri sayfası ile ilgili olarak, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

6. Durum farklılıkları ve hava durumu eylemleri nedeniyle, öğenizi hızlandırılmış teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

7. Müşterilerimizin yararı göz önüne alındığında, siparişinizi normal posta ile göndermek zorunda kalıyoruz.Ancak, gümrük vergisinin kontrolümüz dışında olduğunu lütfen anlayın, herhangi bir vergi garanti edemeyiz ve ücret herhangi bir vergi ücreti ödemeyecektir.Bunun neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.

1. Büyük miktarda veya daha hızlı teslimata ihtiyacınız varsa lütfen önce benimle iletişime geçin, böylece sizin için daha iyi fiyat ve teslimat yolu ayarlayabilirim.Çok çeşitli ödeme yöntemlerini kabul ediyoruz.Diğer müşterilerimizin çoğu gibi sizinle uzun vadeli işbirliği yapmayı dört gözle bekliyoruz.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir.

5. Servis transıt süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.Eğer ödeme 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

8. Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz ve her zaman size yardımcı olmaya çalışacağız.Değerli müşterilerimizle her zaman bir kazan-kazan ilişkisi istiyoruz.Herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya sitede açılmadan ve anlaşmazlıktan ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Şerefe!

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız