Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

ZK - 4KX DC DC Buck Boost Dönüştürücü CC CV 0.5-30V 4A 5V 6V 12V 24V Güç Modülü Ayarlanabilir Regüle laboratuvar güç kaynağı

0
- 0 Müşteri yorumları

₺136.46 ₺158.68

Sku: e110597
İstek Listesine Ekle
  • Etiketler : buck boost dönüştürücü, Entegre Devreler, Aktif Bileşenler, elektronik bileşenler malzemeleri
  • Kategori: Aktif Bileşenler

Ürün Detayları

  • Dağıtma Gücü: 1
  • Marka Adı: Cfsunbird'ün
  • Çalışma Sıcaklığı: 1
  • Tip: Voltaj Regülatörü
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Besleme Gerilimi: 1
  • Model Numarası: ZK
  • Koşul: Yeni

Ürün açıklaması

1.6. Birden fazla yazılım koruma mekanizması mevcuttur ve koruma eşiği ayarlanabilir.Modülün çalışma parametreleri koruma eşiğini aştığında, çıkış otomatik olarak kapanacaktır.

Not: Kalibrasyonun doğruluğunu sağlamak için, kalibrasyon voltajı - 12v'nin üstünde sadece başlatılabilir;Kalibrasyon akımı-kalibrasyonu yalnızca akım 1a'nın üzerindeyken başlatın.

5.5. Koruma parametrelerinin durum ve eşikte ayarlanması-parametre ayar arayüzünü normal arayüze girmek için U/I'ye uzun basın.İstediğiniz koruma görünene kadar SW tuşuna basın.LUP-düşük voltaj koruma eşiği; OUP-aşırı voltaj koruma eşiği; OCP-aşırı akım koruma eşiği;OPP-aşırı güç koruma eşiği;OAP-ultra kapasite koruma eşiği;OHP zaman aşımı koruma eşiği; OTP-aşırı sıcaklık koruma eşiği.Koruma parametresini ayarlamak istediğiniz biti seçmek için kodlayıcıyı döndür'e kısa basın.Koruma parametrelerini açmak veya kapatmak için döner kodlayıcıya uzun basın (yalnızca zaman aşımı koruması ve süper kapasite koruması açık/kapalı olarak ayarlanabilir ve diğer koruma parametreleri varsayılan olarak açıktır.).Parametreleri daha büyük ve daha küçük yapmak için kodlayıcıyı sola ve sağa döndürün.Ayarladıktan sonra, normal arayüze dönmek için U/I tuşuna uzun basın.

Çıkış anti-ters sulama;

5.4. Modül açılışının varsayılan açma/kapama durumunu ayarlayın-parametre ayar arayüzüne girmek için normal arayüzde U/I'ye uzun basın."Açık kapalı" veya "açık açık" olduğunu görebilirsiniz. "Açık kapalı", güç açıkken çıkışın varsayılan olarak kapalı olduğu anlamına gelir ve" açık açık", güç açıkken çıkışın varsayılan olarak açık olduğu anlamına gelir.İki durumu değiştirmek için kodlayıcıyı döndür düğmesine uzun basın.Ayarladıktan sonra, normal arayüze dönmek için U/I tuşuna uzun basın.

Giriş anti-ters bağlantı;

7.3. Modül tam yük ile çıkış yapmak istiyorsa, giriş voltajı 8v'nin üzerinde olmalıdır.Giriş voltajı 5V olduğunda, çıkış gücü yaklaşık 15w'dir.Maksimum modül akım değeri 4A'DIR, 17V gibi maksimum çıkış gücüne tabi olarak akım 2a'dan büyük olmamalıdır.

Gerilim ekran çözünürlüğü: 0.01 V

1.8. Radyatör kanatlarını kalınlaştırın.

1.2. CNC ayarı, doğru ve hızlı, voltajı artırabilir ve düşürebilir, çıkış voltajı 0,5-30v arasında isteğe göre ayarlanabilir, limit akımı 0-4a isteğe göre ayarlanabilir;

Çıkış aşırı gerilim koruması (0.5-31 v ayarlanabilir, varsayılan 31 V)

7.5. Modül, varsayılan olarak yaklaşık 4.8 v olan giriş düşük voltaj koruma fonksiyonuna sahiptir (ayarlanabilir) ve değer bu değerden düşük olduktan sonra çıkış otomatik olarak kesilecektir (modül portundaki voltajın düşük voltaj koruma eşiğinden daha düşük olduğunu ve giriş akımı düşük olduğunda). nispeten büyük, giriş kablosundaki kısmi voltajı göz ardı etmeyin).

1.6. Çıkış dalgalanması küçüktür ve Pİ filtresi mevcuttur;

Kullanım şekli

Yumuşak başlangıç: evet (yüksek güç ve yük modülü ile başlatırken başarısız olabilir)

5.1. Ekran parametrelerini değiştir-normal arayüzde, ekranın altındaki ekranı değiştirmek için sw'ye basın ve ekran içeriğini mevcut A gücü W kapasitesi Ah süresi arasında değiştirin h. Ekrandaki yukarı bağlantı ekranını değiştirmek ve ekran içeriğini çıkış voltajındaki giriş voltajı arasında değiştirmek için SW düğmesine uzun basın.

Mevcut ekran çözünürlüğü: 0.001 A

Çıkış aşırı akım koruması 0-4. 1 a (ayarlanabilir, varsayılan 4.1 a)

Aşırı güç koruması (0-50w ayarlanabilir, varsayılan 50W)

Aşırı sıcaklık koruması (80-110°ayarlanabilir, varsayılan 110°)

5.3. Sabit akım değerini ayarlayın (yani, modül tarafından çıkışa izin verilen maksimum akım değeri) - ayar voltajı sabit akım arayüzüne girmek için normal arayüzdeki U/I düğmesine basın.Ardından U/I düğmesine basın ve sabit akım değerini ayarlamaya geçin.Ayar sabit akım değerinin biraz yanıp söndüğünü görebilirsiniz.Majör ve minörü ayarlamak için döner kodlayıcıyı sola ve sağa döndürün.Sabit akım değerini hangi bitin ayarlayacağını seçmek için döner kodlayıcıya kısa basın.Ayarladıktan sonra, ayar voltajı sabit akım arayüzünden çıkmak ve normal arayüze dönmek için U/I tuşuna basın.Veya 10 saniye çalışmayı durdurduktan sonra otomatik olarak normal arayüze geri dönün.

Süper kapasite koruması (0-60ah ayarlanabilir, varsayılan olarak kapalıdır)

7.1. Modülün girişi ve çıkışı arasında kısa bağlantı yasaktır, aksi takdirde sabit akım işlevi başarısız olur.

Giriş düşük voltaj koruması (4.8-30v ayarlanabilir, varsayılan 4.8 v)

1.5. Modül varsayılan olarak aç / kapat olarak ayarlanabilir;

7.2. Lütfen güç kaynağının güç momentinin çıkış yükünün gerekli gücünü aştığından emin olun!

Giriş voltajı: 5.0-30v

Zaman aşımı koruması (0-100h ayarlanabilir, varsayılan olarak kapalıdır)

Çalışma frekansı: 180 KHZ

Ağırlık: 92g (paket dahil)

5.6. Kalibrasyon voltajı ve akımı-normal arayüz altında parametre ayar arayüzüne girmek için U/I düğmesine basın.CAL ile bir parametre arayüzü görünene kadar sw'ye basın.CAL+IN + V sembolü ile kalibrasyon giriş voltajı arayüzü;CAL+OUT+V sembolü ile kalibrasyon çıkış voltajı arayüzü; CAL+OUT+A sembolü ile kalibrasyon çıkış akımı arayüzü.Parametrelerin boyutunu ayarlamak için kodlayıcıyı sola ve sağa döndürün.Ayar tamamlandıktan sonra, ayarın tamamlandığını onaylamak için döner kodlayıcıya uzun basın ve parametre değeri artık yanıp sönmüyor.Normal arayüze dönmek için U/I tuşlarına uzun basın.

Koruma mekanizması:

1.3. Yanmayacak giriş ucunun anti-ters bağlantı koruması;

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız