Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

HDMI Video Yakalama Kartı 4K Ekran Kaydı USB3.0 1080P 60FPS Oyun Yakalama Aygıtı

0
- 0 Müşteri yorumları

₺340.88 ₺549.73

Sku: e9409

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • İletişim yöntemi: Wi-Fi
  • Marka Adı: FGHGF'NIN sohbeti

Ürün açıklaması

renk: siyah

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

1 * Video yakalama kartı

[Toplantı için Ekran Paylaşımı]Yakalama Kartı Desteği 4K 30P HDMI Giriş/Çıkış.Konferans salonunda ve çevrimiçi toplantılarda içerik paylaşmanın hızlı,tanıdık ve uygun fiyatlı bir yolu.Günümüze bağlanın, yazılım gerekmez, Paylaşmaya başlamak için bir dizüstü bilgisayarı veya tableti HDMI üzerinden bağlamanız yeterlidir.

Herhangi bir sürücü yüklemenize gerek yok,HD oyununuzu veya diğer HD video kaynağınızı yakalamak veya yayınlamak için herhangi bir 3.taraf yazılımı kullanabilirsiniz.

Paket içeriği:

[1080 P 60fps Video Yakalama]Donanım hızlandırmalı yukarı ölçekleme/aşağı ölçekleme ile 1080 P video kaynağı için 60fps'de 1080 p'ye kadar çözünürlükleri yakalayın.Kaydedilen video çözünürlüğü, yakalama ile değiştirilemeyen videoya bağlıdır.3.5 mm Mikrofon Girişli ezcap266 yakalama kartı, yorum için Mikrofon girişini destekler.

boyut:100 * 60 * 13mm

Ağırlık: 160g

Mağazamıza hoşgeldiniz.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Malzeme: metal

Ürün Adı:HDMI Video Yakalama Kartı

Destek 4 K 30 P HDMI Giriş / Çıkış. video konferans için kullanılabilir, oyun koleksiyonu, multimedya öğretim senaryo, vb, önceki sürümleri daha üstün performans ve uyumluluk vardır.

[HDMI Oyun Yakalama] Yüksek hızlı USB 3.0 teknolojisine dayanarak, bir sinyal kanalı HD HDMI video sinyalini yakalayabilir.Blu-ray Oynatıcı,PS3/4,one, Wii U,Nintendo Switch,DVD,Kamera,ZOSI güvenlik kamerası,DSLR ve Set Üstü Kutu gibi HDMI çıkışlı cihazlar için uygundur.

Ürünlerimiz uygun fiyatlara ve kaliteye sahiptir.Dropshipping ve toptan satışı destekliyoruz .Bizimle uzun süre çalışmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve size çok uygun bir fiyat vereceğiz.Saygılarımla!

1 * USB3. 0 veri kablosu

1 * Talimat

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız