Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

1Hz-50MHz Kristal Osilatör frekans Sayıcı Test Cihazı 5 Haneli Ekran Dijital frekans sayıcı Modülü Kabuk Durumda DIY Kitleri

0
- 0 Müşteri yorumları

₺177.20 ₺260.52

Sku: e9225

Ürün Detayları

  • Kamera Donanımlı: No
  • İletişim yöntemi: Diğer
  • Meclis Durumu: Demonte Kiti
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: ALLOYSEED
  • Uyumluluk: Tüm Uyumlu
  • Model Numarası: frekans sayıcı metre

Ürün açıklaması

Özellik:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Belirleme:

Montajdan sonra: 73 * 58 * 17mm/2.87 * 2.28 * 0.66 inç

Not:

Boyut:

5. Çok Yönlü Güç Kaynağı Seçenekleri ve Kolay Montaj: Bu frekans sayacına 5-12V harici güç kaynağı, USB arabirimi veya 9V pil kullanılarak güç sağlanabilir.Minimum bileşenlerle kurulumu ve kurulumu kolaydır, bu da onu bir DIY projesi arayanlar için daha kullanıcı dostu ve erişilebilir hale getirir.

Güç kaynağı: USB DC 5-12 V

1Hz-50MHz Kristal Osilatör frekans Sayıcı Test Cihazı 5 Haneli Ekran Dijital frekans sayıcı Modülü Kabuk Durumda DIY Kitleri

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 Takım x DIY frekans ölçer kiti (kendinden kaynak gerektirir)

Frekans aralığı: 1Hz-50 MHz

4. Güç Tasarrufu Modu: Güç tasarrufu modu, 15 saniye içinde frekansta önemli bir değişiklik olmazsa ekranı otomatik olarak kapatır.Bu özellik, daha uzun pil ömrü sağlar veya USB ile çalıştırıldığında elektrikten tasarruf sağlar.

Tek PCB kartı: 63 * 49 * 2mm/2.48 * 1.92 * 0.07 inç

2. Yüksek Hassasiyetli Ölçüm: Beş basamaklı hassas çözünürlükle, bu frekans sayacı doğru ve güvenilir sağlar results.It elektronik devrelerin stabilitesini sağlamak için en yaygın kullanılan kristal osilatörlerin salınım frekansını ölçmek için kullanılabilir.

3. Otomatik Menzil: Otomatik menzil değiştirme özelliği, manuel ayar ihtiyacını ortadan kaldırarak kullanıcılara sorunsuz çalışma sağlar.Ek olarak, diğerlerinin yanı sıra radyo vericileri, alıcılar gibi kablosuz iletişim cihazlarını ölçebilen programlanabilir frekans ayar özelliklerine de sahiptir.

1. Geniş Frekans Aralığı: Bu frekans sayacı, 1hz'den 50mhz'e kadar geniş bir frekans aralığını ölçebilir ve bu da onu farklı uygulama türleri için uygun hale getirir.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız