Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Orijinal 7300GT G73-VZA-N-A2 128M 180-10473-0000-A01 Grafik Ekran VGA Kartı iMac A1200 24 " 2.16-2.33 GHz Tamamen Test Edilmiş

5
- 1 Müşteri yorumları

₺1 101.32 ₺1 223.71

Sku: e91738

Ürün Detayları

  • Öğe Türü: Dizüstü Bilgisayar Grafik Kartları
  • Marka Adı: Hayırname_null
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uyumlu Marka: elma
  • Parça Numarası: G73-VZA-N-A2

Ürün açıklaması

Uyumluluk: iMac İçin A1200 24"

2.Ürünlerimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.

2.Tüm ürünlerde 3 ay garantimiz var.

3.Ürün çalışmadığında lütfen bizimle iletişime geçin.Size yardımcı olacak profesyonel teknisyenlerimiz var ve iyi satış sonrası servis sağlayacağız.

Sipariş verirken lütfen dizüstü bilgisayarınızın markasını ve modelini mesaj alanında bırakın.Bu ekran kartının dizüstü bilgisayarınızla uyumlu olup olmadığını onaylamanız ve model uyumsuzluğu nedeniyle gereksiz sorunlardan kaçınmanız yeterlidir.Teşekkürler.

4.Parseli aldığınızda, lütfen parseli zamanında kontrol edin.Paketin hasar gördüğü tespit edilirse, lütfen video kanıtlarını saklayın.Lojistik firmasından tazminat talebinde bulunabiliriz.

Dikkat:

Firmamız çok sayıda dizüstü bilgisayar aksesuarları envanteri satıyor, 10 yıldan fazla dizüstü bilgisayar aksesuarları satış tecrübesi, göndermeden önce titiz testler, test görüntülerini gönderebiliriz.Mağazada görüntülenemeyen birçok öğe var, lütfen bize bir mesaj verin, size en kısa sürede cevap vereceğiz.

1. Adres bilgilerini değiştirmeniz gerekiyorsa, lütfen bize bir mesaj verin.

4.Kullanımdan, yanlış kurulumdan veya kötüye kullanımdan kaynaklanan hasarlar için değil, yalnızca arızalı ürün için iade/geri ödeme kabul ediyoruz.

1.Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz,sizin olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen.

Tanım:

2. Sipariş ettiğiniz ürün pahalıysa ve paketi hızlı bir şekilde almak istiyorsanız.Pls nakliye için DHL veya ems'yi seçin.

Garanti: 90 Gün

3.Sizin için herhangi bir sorunu %100 çözeceğimizi ve sizi memnun edeceğimizi garanti ediyoruz.

1.Garanti kapsamındaki tüm ürünler bir garanti etiketi ile donatılacaktır, hasar görmesi veya çıkarılması durumunda garantinizi geçersiz kılacaktır.

3. Fiyatımız (navlun) herhangi bir tarife veya diğer vergileri içermez,herhangi bir sorunuz varsa, öğeleri satın almadan önce lütfen yerel gümrüklerle iletişime geçin.

Model:7300GT Kartı

Yonga seti: G73-VZA-N-A2

Bellek Boyutu: 128 MB

Yanlış modeli satın almaktan kaçınmak için lütfen ürün bilgilerini dikkatlice okuyun.Ürünün sizin için doğru olup olmadığından emin değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size yardımcı olacak profesyonel teknisyenlerimiz var.Sizden resimler ve bazı ürün bilgileri isteyeceğiz, lütfen zamanında cevap verin, bu çok önemlidir.

Tüm ürünlerin sevkıyattan önce kesinlikle test edildiğini garanti ediyoruz.Test kanıtlarını saklayacağız.

Ürün İncelemeleri

1 Bu ürün için inceleme
  • img
    Alıcı - 2023-06-14
    5

    Arızalı (SMD bileşeni eksik), eski plakadan çıkardım ve şimdi çalışıyor, bazen Mikroyu asıyor, ancak zaman alıyor. Ama bana pahalıya patlayacağı için itiraz etmek istemiyorum.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız