Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Duvara Monte tencere kapağı Tutucu Depolama Rafı Mutfak Tencere Organizatör Tutucu Yerden Tasarruf Sağlayan Mutfak Eşyaları Dolabı Asılı Tutucu

0
- 0 Müşteri yorumları

₺12.59 ₺29.25

Sku: e8839

Ürün Detayları

  • Boyut: About 4.9*5.8*8cm
  • Marka Adı: Syrochelle'nin
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Plastik, abs
  • destek: dropshipping/ toptan satış
  • İsim: Tencere Kapağı Tutacağı

Ürün açıklaması

Nazik ipuçları:

2 * Kapak Rafı

5、 [Yaygın Olarak Uygulanabilir ] Kapak Tutucu, tabaklar, kesme tahtaları ve kürekler gibi mutfak gereçlerini saklayabilir, tencere kapaklarını saklamak için uygundur ve kiler, mutfak, banyo ve restoranlara sığar.

Belirleme:

2、 [Alan Verimli] Tencere kapağı Düzenleyici, çeşitli kapak boyutlarına uyacak şekilde ayarlanabilir ve bir mutfak duvarına veya dolabına monte edilebilir ve iki ayrı parçaya sahiptir.

1、 [İyi yapılmış ürünler ] Tencere kapağı Tutucusu çapaksız yuvarlatılmış kenarlara sahiptir, kullanımı güvenlidir, düz renk tasarımı, pürüzsüz bir taşlama işlemi kullanarak dekorasyon için mükemmeldir.

Malzeme: ABS

Duvara Monte tencere kapağı Tutucu Depolama Rafı Mutfak Tencere Organizatör Tutucu Yerden Tasarruf Sağlayan Mutfak Eşyaları Dolabı Asılı Tutucu

4、 [Temizlemesi kolay ] Kapak Organizatörü yağa dayanıklıdır ve temizlenmesi kolaydır, entegre tasarım, sadece durulayın ve temizlemek için silin, yağ lekesi yok ve daha fazla gönül rahatlığı.

Ürün boyutu elle ölçülür, hafif bir hata var, lütfen beni affet!Farklı monitörler arasındaki fark nedeniyle, resim öğenin gerçek rengini yansıtmayabilir, lütfen gerçek ürüne bakın!

Ambalaj Listesi:

Ağırlık: yaklaşık 52g

Tanım:

Depolama Rafının konumunu ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz.Çeşitli öğelere uyum sağlayın.Çok yerden tasarruf sağlayan ve kullanımı kolay, sadece mutfak için değil banyo için de uygundur.

Boyutu: yaklaşık 4.9 * 5.8 * 8 cm/1.92*2.28*3.14 içinde

3、 [ Birçok kez tekrar Kullanın ] Tencere kapağı Tutucusu güvenli, sağlam ve güçlüdür, ağır hizmet tipi ve güvenilir ABS malzemeden yapılmıştır ve uzun süre tekrar kullanılabilir.

Mermi Noktaları:

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız