Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

2.4 M-0.3 m Düğün Kemer Arka Plan Çerçevesi Çiçek Kemer Düğün Doğum Günü DIY Dekorasyon Sahne Balon Kemer Demir Halka Çerçeve Düğün

0
- 0 Müşteri yorumları

₺416.23 ₺693.60

Sku: e8749
İstek Listesine Ekle
  • Etiketler : düğün kemer arka plan çerçevesi
  • Kategori: Ev & Bahçe

Ürün Detayları

  • Malzeme: Metal, demir
  • Renk: Beyaz \ Altın
  • Kullanım senaryoları: Düğün doğum günü Tatil etkinlik partisi
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İsim: düğün kemer çerçevesi

Ürün açıklaması

Malzeme: demir pişirme boyası

Bu mallar hakkında:

3.Tüm durumlar için mükemmel: Bu circlr kemer düğün kutlaması, doğum günü partisi, yıldönümü kutlaması, Arka plan dekorasyonu,Bebek duşu ve süslemek istediğiniz diğer özel etkinlikler için uygundur.Genellikle öğeniz sipariş ve ödeme onaylandıktan sonra 1-5 iş günü içinde sevk edilir ve lojistik bilgileri bir hafta içinde güncellenir.Bununla birlikte, bazen paket nakliye, tatiller ve uzaktan kumanda gibi bazı faktörler tarafından gecikebilir area.In bu durumda, umarım paket için daha sabırla bekleyebilir veya doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz.Şimdiden anlayışınız için teşekkürler.

3: Boyut manuel olarak ölçüldüğünden, alınan gerçek ürünle ilgili küçük bir hata olabilir.Lütfen anlayın, sakıncası varsa lütfen sipariş vermeyin.

Satın almadan önce alınacak önlemler :

Ürün çapı: 1 m (39,3 inç) / 1,2 m (47,2 inç) / 1,5 m (59 inç) / 1,8 m (70,8 inç) / 2 m (78,7 inç) / 2,4 m (98,1 inç)

MONTAJI KOLAY: hızlı bir şekilde monte edilebilir minutes.It dekoratif kemerler daha iyi oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Renk: beyaz, altın

1: Demir ürünleri nakliye sırasında ara sıra çarpışır.Ambalajı korumak için elimizden gelenin en iyisini yapmamıza rağmen, bazen hafif boya ve deformasyon olabilir, ancak ambalajı etkilemez. use.In bu durumda, ben mal aldıktan sonra anlayabiliyorum umuyoruz.

Ürün Adı: Demir Kemer

2.ÇOK FONKSİYONLU: Sadece balon kemerleri değil.İç kısımdaki kemerlere bir göz atın ve iç kısım için kişiselleştirilmiş bir zemin oluşturmak için çiçekler, çimenler veya diğer öğeleri kullanın. arch.It hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilir.

2: Büyük boyutu nedeniyle, ürün demontajdan sonra paketlenecek ve sevk edilecektir.Malları aldıktan sonra kendiniz monte etmeniz gerekir, ancak montajı da çok uygundur.

1.Balon kemer, herhangi bir parti veya tatil dekorasyonu için mükemmel bir destek.Partinizin dekoratif ihtiyacını karşılayın ve romantik ve güzel bir parti atmosferi yaratın.

Uygulanabilir sahneler: Parti, açık düğün, Mori düğün, düğün fotoğrafçılığı

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız