Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Cadılar Bayramı Süslemeleri açık, ürkütücü Hayalet Cadılar Bayramı dekor ışık zinciri ile, Montajı kolay Hayalet Süslemeleri

0
- 0 Müşteri yorumları

₺4 578.77 ₺6 359.43

Sku: e8555

Ürün Detayları

  • CN: Zhejiang
  • Desen: Çizgi Film Figürü
  • Elektronik: Evet
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Neden: Cadılar bayramı
  • Malzeme: Giysi

Ürün açıklaması

Beyaz hayalet bez*1

3 metre ışık dize

👻Kolay Dekor: Işıklı Hayaletler, bir Cadılar Bayramı partisine ev sahipliği yaparken odalarınız, ön kapılarınız ve bahçeleriniz için mükemmel bir Cadılar Bayramı dekoru oluşturur.Konukları partinize yönlendirebilirler.

Tel standı *1 takım

👻Haunting Ghosts: Cadılar Bayramı hayalet dekorasyonu, parlamak için pille çalışan dize ışıkları, tek başına durmak için plastik ve metal parçalar ve nihai perili vibe için beyaz kumaş levha içerir.

Halloween Ürkütücü Cadılar Bayramı Dekoru: Komşularınıza ve hile yapanlara hoş geldiniz ve perili evinizde bir hit olacağından emin olacak bu parlayan hayaletlerle ürkütücü bir atmosfer yaratın.

Beyaz Balon*2

Assembly Basit Montaj Gerekli: Cadılar Bayramı hayalet dekorunu talimatlara göre monte edin ve bir kuruşta muhteşem görüntüler oluşturun.

👻Dahil:

👻Korkunç Cadılar Bayramı Fikirleri: Bu Hayalet Cadılar Bayramı süsleri, gösterişli iç ve dış mekan Cadılar Bayramı ekranlarınızı, Cadılar Bayramı partilerinizi, karnavallarınızı, kostüm partilerinizi, perili evlerinizi ve daha fazlasını aydınlatmak için mükemmeldir.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız