Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

ESA3 ES9038PRO çift çekirdekli USB Bluetooth IIS DSD dengeli DAC ses şifre çözücü

0
- 0 Müşteri yorumları

₺14 021.26 ₺15 754.15

Sku: e8461

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kanal Başına Maksimum Güç: GÜÇ YOK
  • Marka Adı: GZHYAJİN'İN
  • Paket: Evet
  • Model Numarası: ESA3'ÜN

Ürün açıklaması

ESA3 tasarımının yeni unsurları:

Mekanizma boyutu: 320×305×70mm (uzun×genişlik×yüksek)

Diğer parametreler ESA3:

ESA3, ES9038PRO çipinin yüksek performansından ve mükemmel genel tasarımından yararlanır.Tüm makinenin sesi nötr atmosfer ve çekicilik dolu, büyük dinamik sakin, ses alanı geniş ve kapsayıcı, düşük frekans kalın ve gevşek, orta frekans ince ve parlak, yüksek frekanslı doku nazik ve iplik pürüzsüz.Klasik, vokal veya popüler performansın mükemmel olup olmadığı, çeşitli müzik türleri için uygundur.

ESA3 Tasarımına Genel Bakış

Net ağırlık: 6 kg, Ana paketler: 7,5 KG

ES9038PRO'NUN güç kaynağı, çok seviyeli, iki yönlü, bağımsız, yüksek hassasiyetli bir LDO ile tamamlanır.LT3045, çip analog 3.3 V doğru düşük gürültülü güç kaynağından sorumludur ve TPS737xx, çip dijital 1.2 V yüksek akım güç kaynağından sorumludur, ısı tüketimini daha da dağıtır ve verimliliği artırır.Bu, esa3'ün mükemmel performansının temelini attı.

ESA3 USB girişi olgun katmanlı bir tasarıma sahiptir.Mukavva, Amanero'yu (italyan modülü) destekleyen XMOS USB modülü ve yükseltmesi çok uygun olan aynı şartname arayüzü ile uyumlu olabilir!

LeeHee ESA3 çift çekirdekli ES9038PRO USB Bluetooth IIS DSD tam dengeli DAC dekoder

Sipariş ayırma: >110db

Taşıma: RCA (birimler) 2.0 V RMS, XLR (dengeli) 4V RMS

USB Tercüman: USB TİP-B

USB: PCM 32 K-384 K (16-32bit) DSD: DSD64-DSD128 (DOP) DSD256-DSD512 (Yerel)

fiber eksen AES / EBU: PCM 32 K-384 K (16-32bit) DSD: DOP DSD64(2.88 M)

Karşılıklı kaybolmalar: ≤ 0.001%

Acı verici bir deneyimden sonra, genel devreyi yeniden planlamalıyız.Güç kaynağı, IV dönüşümü ve çoklu arayüz uyumluluğu gibi önemli parçalara odaklanmalıyız.Zihnimizde yeni bir devre mimarisi oluşuyor.Çift 9038PRO yongalarının kullanımı daha yüksek güç tüketimi anlamına gelir, bu yüzden önce güç kaynağı ile başlamalıyız, 1: güç kapasitesini artırın, 2: çok seviyeli yüksek hassasiyetli LDO ve bağımsız güç kaynağının sol ve sağ kanallarını kullanın. 3: Çipin dijital ve analog güç kaynağı, güç kaynağının yüksek verimliliğini sağlamak ve derin deniz gibi düşük bozulma ve sessizlik elde etmek için ayrılmıştır. background.In saat devresi, sol ve sağ çipler, femtosaniye kristal osilatör ve SMD ile uyumlu, eşit uzunlukta tasarlanmıştır ve ana harici saat arayüzünü koruyun board.In analog tasarım, IV dönüşümü, ES9038PRO çip paralel bağlantısının ve kararlı doğrusal çalışma noktasının yüksek akım gereksinimlerini karşılayan 4 modüler tasarım kullanarak tasarımın kilit noktasıdır ve ayrıca her türlü IV dönüşüm modülüyle de uyumlu olabilir. aynı süngü, yedek parçaların oynanabilirliğini büyük ölçüde artırıyor.Ayrıca, çoğu oyuncunun birden fazla ses kaynağına sahip olduğu mevcut durumda, ESA3 için IIS giriş arayüzü ve Bluetooth arayüzü ekledik. Çeşitli dijital kaynakları değiştirmek çok uygundur.

Zarf 22122; 比(S / N): ≥120dB

C: USB versiyonu, TALEMA 30W güç kaynağı, Amanero usb'nin yerli versiyonu dahil

ESA3 ve esa2'de yalnızca bir dijital değişiklik var, ancak ESA3 yepyeni design.In önceki nesil esa2'nin mükemmel pazar değerlendirmesi göz önüne alındığında, birçok arkadaş giriş arayüzünü, kablosuz bağlantıyı ve harici ııs'yi artırmayı önerdi input.So bu tasarım projesi gündem.İlk fikir, esa2'ye bir ES9038 PRO yongası eklemek, devreyi değiştirmek ve bir giriş arayüzü eklemekti.Ancak, şablonun ilk sürümü oluşturulduktan sonra, ap'nin (ses test cihazı) test parametreleri ve gerçek dinleme hissi tatmin edici değildi.

ESA3 arayüzleri veri formatını destekler:

Ürünün dört versiyonu vardır:

ESA3 dinleme deneyimi:

ESA3 Teknik Parametreler:

Frekans tepkisi: 10Hz-22 kHz + / -0.05 dB

D: Yüksek yapılandırma sürümü, TALEMA 30 W güç inek, yerli versiyonu dahil Amanero USB ve Bluetooth BBB

Giriş: AES / EBU, mavi, IIS (HDMI-A tipi)

IIS: PCM 32K-384K (16-32bit) DSD: DSD64 - DSD512 (Yerel)

ESA3, sol ve sağ kanalların her biri için bir tane olmak üzere çift çipli tasarıma sahip ess'nin amiral gemisi çipi ES9038PRO ile donatılmıştır.Tek ES9038PRO, 8 bağımsız DAs ve 8 kanallı tek kanallı paralel çıkış içerir.Tüm makine entegre fiber optik, koaksiyel, AES/EBU, Bluetooth, USB, I2S çok kanallı giriş DSD ateş DAC çözme.

Dijital giriş formatı: DSD / PCM mavi, USB, IIS (hdmı-A tipi iletişim)

Patlama: 60W

Toplam arıza (THD+N): %0.0005 (10Hz-22kHz)

Kaynak: 230V. 50Hz / 60Hz

B: Standart sürüm, TALEMA 30 W güç inek, USB ve Bluetooth olmadan

A: Temel sürüm, TALEMA 25 W güç kaynağı, USB ve Bluetooth olmadan

Bin millik yolculuk tek bir yolculukla başlar step.In uzun yıllara dayanan tasarım deneyimi, hangi DA yongası kullanılırsa kullanılsın, mükemmel hat düzeni ve kablolama her zaman nihai performansını etkiler. equipment.It konseptten esa3'ün tamamlanmasına, devreden yarım yıldan fazla sürdü her cihazın seçimine ve düzenine, titiz PCB kablolamasına ve uyumluluğuna ve scalability.In yanan bir arkadaşın sözleri, "Bu binlerce yuan tarafından deşifre edilen bir ses değil, değerinden daha değerli". Gerçek anlamda dinlemek, önceki nesil bilgisayarın tüm avantajlarını sürdürür ve maviden daha iyidir.

mavi 5.0: APTX AAC LDAC (24 bit / 96 K)

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız