Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Mikro DC12V fırçasız su pompası 4.8 W yüksek güç 150L / h 1.5 m kaldırma

0
- 0 Müşteri yorumları

₺149.61

Sku: e8101

Ürün Detayları

  • Yapı: Dişli Pompa
  • Güç: Elektrik
  • Kaynak: Çin
  • Yakıt: Elektrik

Ürün açıklaması

Kafa: 1.5 metre

Güç: 4.8 W

Gerilim: DC12V

Pompa kablo uzunluğu: yaklaşık 190MM

Not: Fırçasız DC motorlar için, pozitif ve negatif kutupları tersine bağlamak kesinlikle yasaktır, kırmızı tel pozitif kutba bağlanır ve mavi tel negatif kutba bağlanır.

Bu tip su pompası için iki kurulum yöntemi vardır, biri dalgıç kurulum yöntemi ve dalgıç olmayan kurulum yöntemidir.DC fırçasız pompa düşük voltajlı olduğundan ve insan vücuduna zarar vermeyeceğinden, giderek daha fazla yer DC fırçasız pompayı kullanır.Su pompası AC220V dalgıç pompanın yerini alır.

Not: Fırçasız DC su pompaları için, kırmızı tel pozitif elektrota bağlanır ve siyah tel negatife bağlanır electrode.It onları tersine bağlamak kesinlikle yasaktır.

Not: çark pompası olamaz self-priming.It suyu normal şekilde pompalamak için önce suyu ve egzoz havasını yönlendirmeli ve şaftı takması kolay olan susuz çalışması yasaktır.

Mikro DC fırçasız su pompası, gıda sınıfı malzeme, küçük boyutlu, ancak güç 4.8 W, akış 150L/H, kafa 1.5 metre, pompalama akımı dc12v'de 0.4 A, siyah küçük su pompası ile aynıdır. Aynı üreticiden bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası, bir su pompası küçük siyah su pompasından biraz daha az güç, ancak daha iyi işçiliğe sahip ve daha hoş görünüyor.

Pompalama akımı: 0.4 A

Pompa ağırlığı: 62 gram

与此原文有关的更多信息要查看其他翻译信息,您必须输入相应原文

Akış : 150 litre/saat

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız