Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

14 " Acer Aspire 1 İçin A114-31 A114-32 N17Q4 Laptop LCD LED Ekran Dizüstü Bilgisayar Paneli Matris Değiştirme

0
- 0 Müşteri yorumları

₺1 057.62

Sku: e7336

Ürün Detayları

  • Öğe Türü: Dizüstü Bilgisayar LCD Ekranı
  • Uyumlu Marka: Evrensel Ekran
  • Parça Numarası: Acer Aspire 1 A114 için
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Acer Aspire 1 A114 için
  • Uygulama: Dizüstü bilgisayar
  • Koşul: yeni orijinal
  • Bileşen Türü: TFT
  • Çözünme: FHD'NİN, 1366x768 / 1920x1080
  • Teslim süresi: 1 Gün içinde gemi
  • Boyut: 14 inch
  • Paketleme: Kabarcık ile süper sert kutu
  • Ekran Tipi: Dizüstü bilgisayar için Ekran Değiştirme
  • Marka Adı: BATEL XİEHEAE'NİN

Ürün açıklaması

Ayrıca çok iyi paketliyoruz, bunun için endişelenme.

Ürünlerimizi facebook veya diğer sosyal medyada paylaşabilirseniz çok memnun oluruz.

Teşekkür ederim.

Ödemeniz başarısız olursa, lütfen başka bir kredi kartı kullanın veya Emrecantemur.com.tr mesajıyla bizimle iletişime geçin.Nakliye ve Taşıma 1. Tüm dünyada gemi,takip numarası ile. 2. Hızlı Sevkiyat.Genellikle, ödeme yapıldıktan sonra 1-2 gün içinde göndeririz. 3. Biz nakliye yöntemleri her türlü var, Emrecantemur.com.tr Standart Nakliye, Emrecantemur.com.tr prim Nakliye, Çin Sonrası Hava Posta, e-paket, HongKong Post, Singapur Post, Aramex, Rusya Express-SPSR, Rusya Hava, EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex, UBI, SF Express ve böylece.İade ve İade Politikası

LaptopScreenBuy Store, Profesyonel bir Dizüstü bilgisayar ekranı toptan satış şirketidir.Lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Öğe açıklama olarak değilse öğeleri iade edebilirsiniz.Anlaşmazlık Politikası Zaman kazanmak için lütfen bizimle iletişime geçmeden önce bir anlaşmazlık açmayın.Sorunlarınız varsa lütfen posta yoluyla bizimle iletişime geçin, tüm sorunları çözmenize yardımcı olacağız.Geri bildirim

Dikkat: lütfen dizüstü bilgisayarınızı kapatın ve önce pili çıkarın ve ardından yeni ekrana bağlanın, sonunda dizüstü bilgisayarınızı açın.

5 Yıldızlı puanınız bizim ve diğer müşteriler için önemlidir.

------- Neden bizi seçmelisiniz?------

Ekran nakliye sırasında hasar görmüşse size geri ödeme yapacağız.

Nasıl geri bildirim bırakırım?Bir siparişi tamamladıktan sonraki 30 gün içinde satıcı için geri bildirim bırakabilirsiniz.Adım 1: Oturum açın ve " ".Adım 2: Geri Bildirimi Yönet'e gidin ve "Geri Bildirimimi Bekleyen Siparişler"i tıklayın.S tep 3: Bir sipariş seçin ve "Geri Bildirim Bırak" ı tıklayın .SSS Toptan ticaretiniz var mı?Evet, toptan sipariş memnuniyetle karşılanmaktadır.Biz toptancıyız ve dünya çapında birçok müşterimiz var.Firmamız uzun vadeli işbirliği ilişkisine başlamayı ve size iyi ürün ve hizmetler sunmayı umuyoruz.Şerefe!Firmanızın en avantajlı ürünü nedir?Biz profesyonel bir dizüstü bilgisayar ekran çözümü toptan satış şirketiyiz.Başlıca ürünlerimiz: 11.6-17.3 inç Dizüstü Bilgisayar LCD Ekranı, Dokunmatik cam ekran, LCD+dokunmatik ekran montajları.Lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Güvenilir ve güvenli paketleme ve tüm ekran sevkıyattan önce test edilir! (1)Uygun bir kutuya Koyun (2)Sert Kutu ve Kırılgan Etiket (3) Parsel, üzerinde duran bir adam bile bozulmadan kalır .Sıkı Kalite Kontrol - - - - - - Tüm ekranlar, dünyanın her yerinden müşterilerin geri bildirimlerini göndermeden önce kesinlikle test edilir Ödeme Emrecantemur.com.tr'te hangi ödeme yöntemlerini kullanabilirim?Aşağıdaki ödeme yöntemlerini kullanabilirsiniz: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Banka Havalesi, Webmoney, Yandex Para, Western Union, QİWİ, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, iDeal, Giropay, Sofort Bankacılık, Carte Bancaire (Carte Blue), Przelewy24, SMS ile Ödeme Rusya (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Nakit Ödeme (Euroset, Syvaony, Rus Postası) ve Emrecantemur.com.tr Cebi.

Teşekkürler!

Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldızlı bir geri bildirim vermek için 2 dakikanızı ayırın, bu bizim için büyük bir teşvik.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız