Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

14 Adet Kişisel Su Filtresi Saman Su Arıtma Cihazı Açık Filtrasyon Survivals Dişli Acil Durum Kiti

0
- 0 Müşteri yorumları

₺1 731.78 ₺2 546.85

Sku: e68283

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

14 x su temizleyicileri

Onayınız bizim en büyük motivasyonumuzdur ! ! !

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

Paket içeriği:

Özellikler: Bu kamp ve yürüyüş su filtreleri hafiftir, taşıması ve saklanması kolaydır, farklı durumlarda kullanmanız için uygundur.Su arıtma pipetimizi meslektaşlarınıza, komşularınıza veya diğer insanlara pratik bir hediye olarak gönderebilirsiniz, bu da yakın ilişkinizi geliştirecek ve onları almayı takdir edeceklerdir.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Geniş Uygulamalar: taşınabilir su filtresi, açık hava sporları için mükemmel bir içme suyu aracıdır, ayrıca acil durumlarda su sıkıntısı için mükemmel bir çözümdür, yakındaki su kaynağını hemen kamp, yürüyüş, dağcılık, avcılık, bisiklet, acil durum, açık hava seyahati ve macera için yaygın olarak uygulanabilir güvenli içme suyuna dönüştürebilir; Cihaz, kasırga, deprem veya diğer felaket mağdurları için güvenli içme suyu sağlayabilir, ayrıca seyahat ederken insanlar için "özel bir araç" sağlayabilir

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, Emrecantemur.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla,işçi greviyle,hava sorunuyla vb. Karşılaşırsa gecikecektir.)

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin.

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

2. Toptan / Damla Nakliye siparişleri için,fiyat veya paket hakkında herhangi bir fikriniz varsa,lütfen önceden bizimle iletişime geçin, taleplerinizi karşılamak için size en iyi hizmeti vereceğiz.

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla Nakliye Sipariş

4.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

Ana malzeme: ABS

3.Lütfen gümrük vergilerinden sorumlu olmayacağımızı unutmayın.Lütfen gümrük işlemlerini kendiniz yapın.

4 Aşamalı Filtrasyon: su filtrasyon samanının içi, filtrasyon, koku giderme ve aromayı birleştiren 4 aşamalı bir filtrasyon sistemini benimser, içi boş elyaf membran askıda katı maddeleri bloke edebilir ve geniş membran filtrasyon alanı oluşturabilir, membranın elastik mukavemeti %99,999999'a kadar çıkarabilir Kaynatılmamış sudaki küçük maddelerin % ' si, açık içme suyunu bilimsel, sağlıklı ve kullanışlı hale getirmek

Özellikler:

hakkımızda

14 Adet Kişisel Su Filtresi Saman Su Arıtma Cihazı Açık Filtrasyon Survivals Dişli Acil Durum Kiti

Boyutu: resim gösterildiği gibi

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen Emrecantemur.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-7 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

Hafif ve Taşınabilir: seyahat su filtresi hafiftir, çantanızda, sırt çantanızda ve cebinizde saklamak için uygun bir boyuttadır ve sırt çantası ekipmanı olarak hizmet edebilir, size her zaman ve her yerde güvenilir bir saf içme suyu kaynağı sağlar, su durumunda korku, endişe ve kaybınızı azaltmanıza yardımcı olur kıtlık ve diğer acil durumlar,

Geri Bildirim Hakkında

1. Damla Nakliye siparişi için lütfen"dropshipping siparişi" ne dikkat edin, buna öncelik vereceğiz.

Ek maliyet olmadan vites: bu hayatta kalma dişli samanı, filtreleme deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşıyacak, ilk olarak, su rezervi, bir su kaynağından ayrılmadan önce su torbasını doldurmanız gerekir, daha sonra vücut hareketi, yere sermeden içmenize izin verir, üçüncü olarak, geri yıkayın, temizleyin tüm kirli lifleri geri yıkama şırıngası ile yıkayın ve pipeti çeşitli standart su şişelerine bağlamayı unutmayın

Gönderiler Hakkında

Satış Sonrası Servis hakkında

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

İleri Teknoloji: Su kaynağını etkili bir şekilde temizlemek ve 1500 litreye (396 galon) kadar sağlamak için parçacıkların, tortuların, yabancı maddelerin, tortuların ve pasın %99,99'unu gidermek için hassas ön filtreleme sistemine sahip, esas olarak ABS plastikten yapılmış 14 adet portatif su arıtıcısı alacaksınız. içme suyu ve optimum akış hızını yaklaşık 550 ml/dakika korurken, suda 0,01 mikrometreye kadar gözenek boyutuna sahip yabancı maddeleri uzaklaştırmak için 0,01 mikrometre ultrafiltrasyon membranından yapılmıştır

Dropshipping ve Toptan Satış desteği.

Ana renk: mavi

Ödeme hakkında

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız