Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

12 Paket Bütçe Zarfları Lamine Nakit Zarf Bütçeleme Ve Para Tasarrufu Su Geçirmez Finans Kaleci Organizatör

0
- 0 Müşteri yorumları

₺97.95 ₺238.85

Sku: e66626

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Hafif: nakit bütçe zarfı hafif, taşınabilir ve cüzdanınıza konması kolaydır

Paket içeriği:

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

İyi bir tüketim görüşü geliştirmek: Bir zarftan nakit planlayarak ve bütçeleyerek, her biri bilinçli bir karardır ve kötü tüketim davranışınızı azaltır.

Paranızın kontrolünü elinize alın: Eğlence, dışarıda yemek, giyim, güzellik vb.Gibi farklı kategoriler için alt harcamalarınızı belirlemek için bütçenizi farklı kategorilere ayırın.

Uygulama: İster eksiksiz bir finansal hedef planlama ve bütçe sayfasına, ister sadece bir makbuz sahibine veya nakit sahibine ihtiyacınız olsun, bütçe sistemi sizin uygun düzenleyici ve planlayıcı aksesuarınızdır.

24 x çıkartmalar

renk: Renkli

Paranızı içeri ve dışarı takip edin: Bütçenizi kategorilere ayırarak paranızın nereye gittiğini görün, ardından paranızın nereye gittiğini anlamanıza yardımcı olacak ayarlamalar yapın.

12 Özel tasarım: bütçe sisteminin tasarımı güzel ve şıktır ve 12 zarf farklı şekilde tasarlanmıştır, bu da aralarında kolayca ayrım yapmanızı sağlar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Fazla tüketimin önlenmesi: Bütçe zarfı sistemimiz, daha az harcama yapmanıza ve her zarfın bütçe kategorisi için katı bir limite bağlı kalmanıza, kredi kartının sahip olduğu fazla harcama sorunundan kaçınmanıza ve sizi disiplinli bir bütçeleme sistemine itmenize yardımcı olacaktır.

12 x tüketim formları

Malzeme: PVC

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız