Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

4 Adet Duvara Monte Çiçek Tüp Duvar Metal Vazo Dekorasyon Standı Kuru Vazo Standı Görüntülemek İçin çiçek dekorasyonu

0
- 0 Müşteri yorumları

₺232.00 ₺331.43

Sku: e65351

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Paket içeriği:

Renk: Gül altın / altın

Uygulanabilir durumlar: Bu duvar metal vazo dekorasyon rafını odaya, oturma odasına, bahçeye ve diğer yerlere monte edebilirsiniz, ayrıca ölen kişinin akrabalarını ve sevgililerini anmak için mezarlıkta da kullanabilirsiniz.

4 Adet Duvara Monte Çiçek Tüp Duvar Metal Vazo Dekorasyon Standı Kuru Vazo Standı Görüntülemek İçin çiçek dekorasyonu

Dayanıklı: Duvara monte çiçek tüpümüz, pürüzsüz bir yüzeye sahip, çapaksız, dayanıklı, solması, paslanması ve kırılması kolay olmayan yüksek kaliteli metalden yapılmıştır, uzun süre kullanabilirsiniz.

Paket içeriği: Dekorasyon ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar 4 adet duvar metal vazo dekorasyon rafı alacaksınız ve bazılarını arkadaşlarınız veya ailenizle de paylaşabilirsiniz.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Uygun boyut: Duvara monte edilen her çiçek tüpünün boyutu yaklaşık 10.8x6x2 cm / 4. 25x2. 36x0. 78 inçtir, boyut uygundur ve kurulumu kolaydır.

Malzeme: Metal

Çiçek teşhir dekorasyonu: Bu kurutulmuş çiçek vazo tutucular sade, modern, zarif ve ev dekorasyonuyla eşleşmesi kolaydır.Çiçek tüpünü takmak için duvara güzel kuru çiçekler koyabilir ve ardından kapıya, duvara, koridora, odaya veya benzeri olmayan bir yere benzemek istediğiniz her şeye takabilirsiniz, bu evinize veya ofisinize daha fazla vurgu katacaktır.

4 * duvara monte çiçek tüpü

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız