Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Masaj koltuğu tam vücut Shiatsu masaj koltuğu Recliner sıfır yerçekimi ile otomatik vücut algılama, tay germe, ısı, ayak silindiri

0
- 0 Müşteri yorumları

₺30 126.29 ₺41 842.15

Sku: e62641

Ürün Detayları

  • Malzeme: Hakiki Deri
  • Katlanmış: No
  • Boyut: 41'' H x 29'' W x 43'' D
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özel Kullanım: Masaj Masası
  • Tip: Salon Mobilyaları
  • Genel Kullanım: Ticari Mobilya

Ürün açıklaması

Bluetooth Ses çalma: Bluetooth Müzik çalar dahildir, hem masajın hem de müziğin keyfini çıkarın.

Osmanlı

Özellikler

Tam Vücut Hava masajı ve ısı fonksiyonu-Bir dizi nefes alabilen hava yastığı sayesinde tutam masajı, Tui Na (Çin tarzı) masaj deneyiminin keyfini çıkarmanızı sağlar.El, omuz, kollar, kalçalar, baldırlar ve ayaklar için özel olarak tasarlanmış hava masaj çantaları.Elden ayağa çoklu kombinasyon masajı, vücudunuza tam bir rahatlama için eksiksiz bir araç seti sunar. bele yakın 2 ısıtma parçası bel rahatsızlığını hafifletmeye yardımcı olabilir.

Osmanlı

Ayarlanabilir masaj yoğunluğu: 6 önceden ayarlanmış otomatik mod, 3 seviyeli hava yastığı ve arka silindir masajı, oturma odası, yatak odası, balkon ve ofis için ideal olan uygun masaj modlarını ve yoğunluğunu seçin.

Özellikler

Teknoloji ile donatılmış, uzanmış ısıtmalı tam vücut masaj koltuğu, gerginliği ve ağrıyı serbest bırakırken kendinizi rahat ve rahat hissetmenize yardımcı olur.Sandalye, aşağıdaki hayati özelliklerle özel olarak tasarlanmıştır:

Koltuk

Sıfır Yerçekimi Tasarımı: Tamamen yaslandıktan sonra “sıfır yerçekimi” düğmesine basın, kalpten ayaklar daha yüksek, kalp yükünü azaltın.

15''

3''

Kol Yüksekliği-Zeminden Kola

Minimum Kapı Genişliği-Yan Yana

2 Kutu ile birlikte gelir,kullanım kılavuzu ile montajı çok kolaydır.

Hem fiyat hem de dokuya sahip bu masaj koltuğu.Sıfır Yerçekimi, tam vücut hava yastığı Masajı, Bluetooth Ses Çalma, Ayak Silindiri Masajı, Dahili bel ısıtıcısı vardır.“Sıfır Yerçekimi” düğmesine basın, tamamen uzandıktan sonra ayaklar kalpten daha yüksektir, vücudun yerçekimi üzerindeki etkisini azaltır, kalp üzerindeki yükü azaltır ve masaj etkisini arttırır.Geliştirilmiş Tekerlekler, GUa SHA terapisi ile derin doku masajı sağlamak için tabanları ve topukları yatıştırır.Omuzlar, kollar, bel, kalçalar, Baldırlar ve ayaklar size hava yastığı kompresyon tedavisi sağlamak için hava yastıklarıyla kaplıdır.Dahili bel ısıtıcısı, bele sıcak masaj sağlar ve kan dolaşımını destekler.Ayak silindiri hurda masajı, ayak ağrısını hafifletmeye yardımcı olur, ayarlanabilir ayak silindiri masaj hızı.Bu masaj koltuğu bir Bluetooth hoparlör ile donatılmıştır ve sadece cep telefonunuza bağlanarak masaj ve müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.Sahip olduğunda onu seveceksin.

Toplam 57" Y x 30" G x 46" D Koltuk 20" Y x 20" G x 22 " D Toplam Ürün Ağırlığı 130 lb.Kol Yüksekliği-Zeminden Kola 30 "Bacak Yüksekliği-Yukarıdan Aşağıya 19" Sırt Yüksekliği-Koltuktan Arkaya 29 "Minimum Kapı Genişliği-Yan Yana 26"Yaslanmak için Gerekli Sırt Boşluğu 8"

Ürün Bakımı: Normal

Dahil değildir:

•Tam Vücut Hava Yastığı

16''

* Ayak Silindiri En üst düzeyde rahatlama ve rahatlık için, ihtiyaçlarınıza göre bireysel bölgelere masaj yapmak için ayarları değiştirebilir veya 15 dakika boyunca tam vücut masajı sağlayan otomatik moda ayarlayabilirsiniz.4 Otomatik masaj modu vardır: uyku, hafif, rahatlatıcı ve güçlü.Bunlar, ağrı ve kas ağrılarını giderecek profesyonel bir masaj sağlayarak tercih ettiğiniz hızı ve yoğunluğu seçmenize olanak tanır.Beyaz yakalı işçiler, ebeveynler, büyükanne ve büyükbabalar ve stresli 9-5 çalışanlar için idealdir. Uzanmış ısıtmalı Tam Vücut Masaj Koltuğu, eviniz ve ofisiniz için mükemmel bir yatırımdır.

Toplam

İç koltuk genişliği: 21 inç

Malzeme: Cilt Dostu Yüksek dereceli sentetik deri, Anma Gerilimi : 120V / 60Hz, Anma Gücü : 100W

* Sıfır Yerçekimi Yeniliği

41 "Y x 29" G x 43 " D

Tam Vücut Masajı: Omuzların, kolların, kalçaların, bacakların ve ayakların üzerine yerleştirilen hava yastıkları, gerginliği hafifletir ve şişirerek ve söndürerek kas yorgunluğunu giderir. sırt dayanağı, sırt ve bel masajı için ileri ve geri 8 sabit silindir.

20" Y x 25 "G x 15" D

Ömür boyu Garanti Politikası-Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir.Bu nedenle 12 AY garanti veriyoruz.Masaj koltuğunda herhangi bir sorun oluşursa, lütfen profesyonel müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin ve sorunları 12 saat içinde çözmek için çalışacağız.Ayrıca tam bir para iadesi için 30 gün içinde iade edebilirsiniz.

20''

Ayak refleksolojisi ve Elastik Buzağılar Bölümü-Ayaklar için özel masaj elleri, uzun saatler yürüdükten veya ayakta durduktan sonra ayaklarınıza tam rahatlama sağlamak için ayaklarınızın yoğurulmasını, dokunmasını ve yuvarlanmasını sağlar.Buzağılar bölümü, masaj aralığını ve derinliğini iyileştirmek için farklı yüksekliklere uyum sağlamak üzere uzatılabilir veya kısaltılabilir.

Toplam Ürün Ağırlığı

Yaslanmak için Gerekli Sırt Açıklığı

Neler dahil?

* Isıtma

Ayak dayanağı 4,3 inç'e kadar uzayabilir ve farklı insanlar tarafından kullanılabilir heights.It 6'3" ten uzun olmayan bir kişiyi ağırlayabilir.

Bacak Yüksekliği-Yukarıdan Aşağıya

Özelleştirilebilir Programlar: Evet

Robot El Masajı ve Çoklu Kombinasyon Masajları-Sırtlıktaki 8 sabit masaj noktası, farklı vücut tiplerinin ihtiyaçlarına göre ayarlanır.Masaj elleri, değişen vücut tiplerini otomatik olarak ayarlayan ve bunlara uyan testere yapısı ile kontrol edilir.En profesyonel masaj, boyunuz ne olursa olsun herkes tarafından deneyimlenebilir ve kıdemli bir masaj teknisyenininkiyle karşılaştırılabilir bir etki yaratır.Shiatsu, yoğurma, dokunma ve vurma masaj yöntemlerinin çoklu kombinasyonu, farklı rahatlama yollarını deneyimlemenizi sağlar.

149 pound.

Sandalye duvardan yaklaşık 20" uzağa yerleştirilmelidir

Ayarlanabilir Kafalık: Evet

Sıfır Yerçekimi ve Derin V-sarılı Tasarım-Bu entegre bağlantı süspansiyonlu masaj koltuğu, ağırlık merkezini kalçalara yerleştirir, böylece omurga ve eklemler üzerindeki baskıyı azaltır, bacaklarınızı seviyenizin üzerinde tutar. heart.It vücudun tamamen rahat bir duruşta olmasını sağlayarak size ağırlıksız olmasını sağlar hissetmek.Derin V sargılı tasarım, fiziksel ve zihinsel yorgunluğu ve hatta stresi azaltmaya yardımcı olacak bir mesaj sunar levels.It vücudunuza kapsamlı destek sağlayarak ağrıyan vücudunuzun dışarıdan rahatlamasını sağlar.Kas yorgunluğuna elveda deyin!

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız