Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

40 Adet Havuz Malzemeleri V Klip Kelebek teleskopik çubuk Sabitleme Klipsi İçin Kullanılan Havuz Vakum Kolu Net Fırça Direği

0
- 0 Müşteri yorumları

₺116.65 ₺333.10

Sku: e62549

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Paket içeriği:

Taşıması kolay - Küçük ve hafif kelebek klips yanınızda taşınabilir ve tatil için plaja giderken en yaygın ahşap direk aksesuarlarını bağlamanıza yardımcı olabilir.

Boyutu: 5. 3x4 cm

Yaygın olarak kullanılan-V-klips, yüzme havuzu ağları, vakum kolları, fırçalar için uygundur.Sağlam V-klips, gerekli aksesuarları havuz kenarındaki terasa bağlayabilir.

Malzeme: Plastik

40 Adet Havuz Malzemeleri V-Klip Kelebek teleskopik çubuk Sabitleme Klipsi Havuz Vakum Kolu Net Fırça Direği için kullanılır Kullanımı kolay-Kelebek klipsi, iyi esneklik, hafiflik ve kompakt görünüme sahip plastikten yapılmıştır.V şeklindeki tasarımın kullanımı ve kurulumu daha kolaydır.

İyi uyumluluk-V kelepçeleri en yaygın yüzme çubuğu aksesuarlarıdır ve sıradan yüzme havuzu çubuklarıyla uyumludur.Çoğu yüzme havuzu direğine monte edilebilir.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Renk: Beyaz

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

40 ADET x V Klip

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız