Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Çift Bobin Kablosuz Araç Şarj için Galaxy Z Kat 4 Fol3, hızlı Şarj telefon tutucu için Galaxy Z Kat 4 Kat 3 Not 20 S22

0
- 0 Müşteri yorumları

₺602.87 ₺1 205.75

Sku: e6180

Ürün Detayları

  • Özel Özellikler: Çift Bobinli Kablosuz Araç Şarj Cihazı
  • Malzeme Türü: ABS + PC
  • Çıkış Gücü: 15W
  • Ürün Ağırlığı: 0.5kg
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Öğe Türü: Kablolar, Adaptörler ve Soketler
  • Ürün Boyutu: 15 cm * 15 cm * 20 cm
  • Marka Adı: DP-LANJİE'NİN
  • Model Adı: S10
  • Gerilim: 12V
  • Arayüz: USB2. 0

Ürün açıklaması

Qi kablosuz Araç Şarj Cihazı ve Montajı: Qi Kablosuz Araç Şarj Cihazı, havalandırma telefon tutucusunu ve kablosuz araç şarj cihazını bir araya getirir.Dahili akıllı çipli bu Qi kablosuz telefon şarj aleti, telefonunuzu aşırı şarj, aşırı akım, kısa devre, aşırı yüksek sıcaklık vb.

Özellikler-Kablosuz Protokol: Qİ-Evrensel Uyumluluk: Qi-tüm Qi özellikli cihazlarda kablosuz şarjı desteklemek için WPC (kablosuz güç Konsorsiyumu) tarafından onaylanmıştır-Giriş: 9V 1.67 A veya QC3. 0-Çıkış Gücü: 5W 7.5 W 10W 15W-Şarj Verimliliği: %80 - Şarj Mesafesi: 8mm Max - Şarj cihazı iki çeşit tutucu içerir (hava firar + emme tutucu+araç şarj cihazı) Qi özellikli Cihazlar: iPhone için: 13 12 Pro Max 11/11 Pro / 11 Pro Max / XR / XS / XS Max / X / 8 / 8 artı Samsung için: Galaxy Fold 4/3 2/1 Not10 /9 / 8 / Galaxy S20 Ultra S21 Ultra S10 / S10+ / S9 / S9+ / S8 / S8+ / S7 / S7 Kenar vb.HUAWEİ için: Mate X / Mate RS Porsche / Mate 20RS Porsche / Mate 20 Pro / Mate 30 Pro / P30 Pro XİAO mi için: mi X 2 S / mi X 3 / mi X 3 S / mi 9 / kırmızı mi not 7 Pro

Not: Samsung Z Flip serisi için değil!!!

Çift Kurulum: Telefon tutucuyu gösterge panelinize, havalandırma deliğine ve hatta pencereye monte edebilirsiniz.Emme kurulumu aracınızın gösterge panelini veya penceresini çizmez.Daha sıkı yapışması için emme ile takılırsa lütfen kullanmadan önce 12 saat bekleyin.

Kararlılık ve Güvenlik: Yumuşak kaymaz ve şok emici silikon ile doldurulmuş olan bu telefon tutucunun klipsleri, araç deliklerini veya telefonları çizilmelere karşı korur.Engebeli yollarda bile, telefon olduğu yerde kalacak ve sabit bir şekilde şarj olacaktır.Tek elle çalıştırabilirsiniz, 360° dönebilen top daha fazla güvenlik için tüm sürüş duruşlarınıza uyabilir.

KAYDETTİ: cep telefonu için uygun uzunluk (Yatay): 110mm-190mm akıllı kablosuz şarj cep telefonu kablosuz için yatay olarak yerleştirilir charging.It kablosuz şarj için dikey olarak yerleştirilecek Samsung Fold 4 3 2 1 için uygundur.

Tüm Samsung Galaxy Katları için, OnePlus 9 Pro, Samsung Galaxy S21 Ultra, Huawei Mate Xs, Huawei Mate X2, Samsung Galaxy Note20 Ultra, Samsung Galaxy Z Kat 2, iPhone 12 Pro Max, Xiaomi Mix Kat, iPhone 12 Pro PİKSEL LG vb.Ve Qİ kablosuz Şarjı destekleyen tüm akıllı telefonlar.Özellikler: 1, Manyetik Sensör ve Motor Açma/Kapama.Telefonunuzu tutucuya yerleştirildiğinde otomatik olarak şarj eder. 2, Sadece bir elinizle akıllı telefonunuzun kolayca çıkarılması için iki yan açma/kapama düğmesi, rahatlık ve güvenli sürüş. 3, Qi sertifikalı ve FOD üretimi, Güvenlik charing. 4, 3'ü 1 arada çözüm: birlikte verilen aksesuarlarla araba camına, gösterge paneline veya havalandırma deliğine takılır. 5, Ayarlanabilir açı ve 360 derece dönebilen. 6, Samsung Galaxy Kat ve Huawei Mate X cep telefonu için. 7, 2A veya daha fazla herhangi bir araç USB şarj cihazı ile çalışır (USB-C kablosu dahil) 8, Dahili süper kapasitör, böylece klipsi manuel olarak açabilirsiniz (birkaç dakika içinde) ve aracınız kapatıldıktan sonra telefonu çıkarabilirsiniz.

Akıllı Otomatik Algılama Kelepçesi: Telefonu dahili akıllı sensörlerle telefon tutucuya yakın bir yere koyun, telefon tutucu klipsleri serbest bırakır ve ardından otomatik olarak kelepçelenir ve şarj olmaya başlar.Düğme algılama alanına yumuşak bir şekilde dokunun, klipler telefonunuzu otomatik olarak serbest bırakır, ardından telefonu alabilirsiniz.Ekstra geniş klipsler Samsung Galaxy Z Fold2'yi sıkıca tutabilir.

15W Hızlı Kablosuz Şarj - iPhone 8 serisi, iPhone X serisi, iPhone 13 12 11 serisi, iPhone 12 serisi dahil tüm Qi şarjlı telefonlarla uyumludur; Samsung S6/S7/S8/S9/S10/S20 / S21 serisi; Samsung W21 5G, Galaxy Z Kat 3, Galaxy Z Kat 2 Thom Browne, Galaxy Note20 Serisi, Samsung W20 5G, Samsung Galaxy Katlama, Huawei Mate X2, Mate XS, Mate X, Xiaomi Karışımı Katlama

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız