Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Wit-color 9200 / Akıllı DX7 baskı kafası kısa kablo 35P 400mm

0
- 0 Müşteri yorumları

₺35.18

Sku: e59090

Ürün Detayları

  • Kalıp: 1.0 * 35 P * 400 * BİR
  • Teslim süresi: 1-3 gün
  • Garanti: 3 ay
  • GW: 0,5 KG
  • Marka Adı: DİSENJET'İN
  • Öğe Adı: DX7 baskı kafası kablosu
  • Sevkiyat: Fedex'in, DHL, UPS, EMS ekspres
  • Koşul: Yeni
  • Menşe Yeri: Çin
  • NW: 0,3 KG
  • Model Numarası: BPTX0115'NIN sohbeti
  • takım elbise: Zeka rengi / Akıllı

Ürün açıklaması

Ödeme Koşulları: L / C, D / A, D/P,T / T,Western Union,MoneyGram FOB Limanı: Shenzhen Ambalaj: 1 adet 0.5 kg'dır.Karton ambalaj Hakkımızda: Tabela baskı ve reklam sektörüne yedek parça tedarik ediyor, aynı zamanda periyodik olarak değiştirilmesi ve servis edilmesi gereken parçalara odaklanıyoruz.

seiko kafa için SPT510 35PL / 50PL, SPT255 80PL.

Nakliye: (1)Mallar DHL, UPS, Fedex, ARAMEX, Hongkong Post, TNT,EMS vb.Tarafından teslim edilecektir. (2) Malların teslim edilmesi 1-5 gün sürer.Göndermeden önce: 1.Ürünlerimiz hakkında herhangi bir gereksiniminiz ve sorunuz varsa,lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin, 24 saat içinde yanıtlanacağız. 2.Mallar hakkında herhangi bir sorunuz varsa(model numarası,hangi model türü için kullanın) ve nakliye makbuzunda (ticari fatura) beyan edilen siparişler,yanlış siparişi göndermekten kaçınmak için lütfen ödeme yapıldıktan sonra bize bir mesaj bırakın,değilse,öğeyi varsayılan siparişe göre göndeririz. 3.Lütfen adresinizin doğru ve ayrıntılı olduğundan emin olun, ayrıca iletişim numaranız gereklidir.Malları değiştirmek istiyorsanız veya daha fazla ürüne ihtiyacınız varsa,öğe için ödeme yapmadan önce lütfen güncelleyin.Satış Sonrası Servis: 1.Öğelerin kontrol altında olduğundan emin olmak için takip numarasını göndereceğiz ve öğelerin gönderim durumunu size güncelleyeceğiz. 2.Müşteri memnuniyeti sadece bizim işimiz değil, zaferimizdir,memnuniyetinizi ilk sıraya koyarız,işlemle ilgili herhangi bir sorun veya sorunuz varsa, herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya herhangi bir anlaşmazlık göndermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin, karşılaştığınız tüm sorunları etkili ve doğru bir şekilde çözmek için elimizden geleni yapacağız. 3.İşlem tamamlandıktan sonra, öğelerimizden memnunsanız, lütfen bizim için olumlu bir geri bildirim bırakın ve ayrıca bize 5 yıldız bırakın.Ayrıca sizin için olumlu bir geri bildirim bırakacağız.Teşvikiniz bizi ilerletmeye ve hizmetimizi sürekli geliştirmeye devam edecek,zaman ayırdığınız için teşekkürler!Garanti ve İade: 1.Sattığımız tüm ürünler dışarı çıkmadan önce sıkı denetimden geçmiştir.Herhangi bir kalite sorununu önceden önlemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 2.Ürünler parsel aldıktan sonra 3 ay garantilidir. 3.İade edilen ürünler iyi ve orijinal durumda olmalıdır.Kırık,çizik vb.Gibi tüm yapay hasarlar garanti edilmez.Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz. 4.Alıcı öğe için iade nakliye ücreti ödemek gerekir, biz yeniden nakliye ücreti ödeyecek. 5.Malları e-posta veya çevrimiçi hizmetle göndermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin,ardından size ayrıntılı iade prosedürleri sunabilir ve her şeyin sorunsuz gittiğinden emin olabiliriz.Bojie'yi seç, memnuniyeti seç. 1.Tüm marka 100 % yeni ve Orijinal ürünler + rekabetçi fiyat + sıkı test + hızlı kargo + dürüst iş+100 % garanti=hedefimiz. 2.Damla nakliye ve dünya çapında satış desteği. 3.Doğrudan fabrikadan toptan satış fiyatı. 4.Sadece onları alışveriş, sizin için daha fazla indirim olmalı!Her zaman bizim dükkana hoşgeldiniz!Herhangi bir soru, sadece bizimle temas kurmaktan çekinmeyin!

Orijinal -- 100 % yeni

Bizim dükkana hoşgeldiniz!İyi alışverişler!!!Wit-color 9200 / Akıllı DX7 baskı kafası kısa kablo 35P 400mm

Üretim kapsamımız, her türlü yazıcının normal yedek parçalarını, orijinal mürekkepleri, pano ve makinelerin bakımını kapsamıştır.

Tedarik ettiğimiz geniş format yedek parça markaları:

Ürün grubu: (1).Orijinal baskı kafası: Xaar için kafa 126 80PL, 128/200,128/360, 382, 500.

Öğe Özelliği:

Uygun-Wit-color / Akıllı yazıcı için

Sergi:

Öğe adı - DX7 baskı kafası veri kablosu

spectra kafası için, Skywalker 128, Polaris 512 15PL. (2).PCB kartı: Tüm markalı yazıcılar için ana kart,baskı kafası kartı,terminal kartı ve mürekkep besleme kartı. (3) .Normal yedek parça: Mürekkep pompası, mürekkep kartuşu, kapak üstü, damper, mürekkep tüpü, filtre, solenoid valf, silecek, kodlayıcı şerit, kodlayıcı sensörü, veri kablosu, kayış, motor dişlisi, temizleme çubuğu, tozsuz bez vb. (4).Orijinal baskı sk4 mürekkepleri: Challenger/Phaeton /GZ/Icontek / Crystaljet SK4 orijinal mürekkepleri, Wit-color orijinal mürekkepleri, eko-solvent mürekkepleri ve su bazlı mürekkepler.

konica kafası için KM512 42PL / 14PL, KM1024.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız