Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Özel Düğün Gelin 5-6mm AAA + Güney Deniz Beyaz Gerçek Doğal Hakiki inci küpeler Dangle Bırak 14 k Altın Dolgulu Ücretsiz Kargo

0
- 0 Müşteri yorumları

₺733.78 ₺815.25

Sku: e5889

Ürün Detayları

  • Ürün Ağırlığı: 0.2
  • Güzel mi Moda mı: İyi
  • Sertifika: No
  • Tarz: Klasik
  • Küpe Tipi: Damla Küpe
  • Ana Taş: inci
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İnci Türü: Güney deniz incileri
  • Yan Taş: Hiçbiri
  • Neden: düğün
  • Metal Türü: Altın Dolgulu

Ürün açıklaması

Dürüstlük, profesyonellik ve kaliteli hizmet.

Drunk-xishi kuyumcuya Hoş geldiniz

Mağazamdaki inciler Hakkında Temel Bilgiler

Güvenilir ve Hızlı Kargo

Mağazamda mücevher satışında kullanılan her inci, tüm bu doğal incilerden en iyisini alacağınızdan emin olmak için benim tarafımdan özenle seçilmiştir.

Ayrıca, mağazamızdaki tüm inciler gerçektir, başka bir şey değildir (başlıkta “kabuk” belirtmemiz dışında nadirdir).

İletişimin her şeyi çözebileceğine her zaman inandık problems.In gerçek şu ki, yirmi yılı aşkın tecrübemizden, alıcılar ve satıcılar arasında yeterli iletişim ve bilgi boşluğu olmaması nedeniyle ortaya çıkan birçok sorun var, bu nedenle sorunu çözmenin en iyi yolu bilgi boşluğunu ortadan kaldırmaktır (daha fazla iletişime ihtiyacımız var).

Efsanelere göre XiShi, antik Çin'in ünlü Dört Güzelliğinden biriydi.Şu anda Çin'deki en büyük inci tarım alanı ve pazarı olan Zhuji'de yaşadığı söyleniyordu."Sarhoş" dediğimizde, bu genellikle bir kişinin bir şey tarafından sarhoş olduğu anlamına gelir beautiful.To bir dereceye kadar inciler güzelliği temsil eder.

Bu nedenle, Emrecantemur.com.tr'teki neredeyse tüm resimlerim GERÇEK çekim fotoğraflarıdır (fotoğraflar ayni çekiyordu), orijinal şekillerini/renklerini/parlaklıklarını/boyutlarını vb.Gösterirler.Bu çok şey ifade ediyor, internette gördüklerinizi alacaksınız, bunu yaşadığınızda harika hissettiriyor.

Satın alma işleminizden memnunsanız, lütfen bize olumlu bir geri bildirim ve tüm 5 yıldızlı ayrıntılı satıcı derecelendirmesini bırakın, mümkünse bizim için çok önemlidir.

Tüm siparişler için, Emrecantemur.com.tr Standart Nakliye (tam izleme mevcut) için düzenlenecektir FREE.It genellikle beklenen teslim tarihinden daha hızlıdır.

MUTLU alışveriş

Ancak, incilerinizle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, sorun ne olursa olsun, lütfen önce bizimle iletişime geçtiğinizden emin olun.Size her zaman en iyi çözümü sunacağız.Ve işimizi çok daha keyifli hale getirecek!

Ayrıca, UPS, FedEx veya DHL de seçim yapabilir.Yukarıdaki "nakliye yöntemi" nde gösterilen fiyat dışında bir indirim için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Özel ihtiyaçlar için sipariş (Chrismas, Yıldönümü vb.), Emrecantemur.com.tr Prim Nakliye seçebilirsiniz, Standart olandan daha hızlıdır.

Her kolye veya bilezik, güvenlik, dayanıklılık ve güzellik için en kaliteli çift veya üçlü iplikli ipek ipliği kullanarak her inci arasında elle düğümlenerek gerilir.

Kullanıcı Adım ilginizi çekebilir

İnciler hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Yine, lütfen başka bir şey yapmadan önce bizimle iletişime geçtiğinizden emin olun, bunu yaptığınızda, çözmenin yolu hala iletişimdir, öyleyse neden gereksiz önemlidir?Hiç yardımcı olmuyor.Sadece bize mesaj gönderin, şimdiye kadarki en memnun alıcı olacaksınız.

İşte bunu iletmek istiyoruz, inci taktığımızda sarhoşluk ve zevk hali.Herkesin kendine ait ve kendilerine en uygun inci kolyesi olmalıdır.

Lütfen satın almadan önce aşağıdakileri okuduğunuzdan emin olun, işlemimizi daha sorunsuz ve daha başarılı hale getirecektir.

Her kolye, yüzük ve çoğu küpe, koordineli ve dayanıklı görünmelerini sağlamak için en kaliteli yapıştırıcıyı kullanıyor.Bazı küpeler yapmak için karmaşık ve hassas el işleri kullanıyor.

İş Prensipleri

Bir inci kolye, bilezik, küpe, yüzük satın almak veya kendiniz için benzersiz / özel inci takıları özelleştirmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sahip olabileceğiniz soruları cevaplamak için 7/12 inci uzmanlarımız var.Sadece en hızlı ve en profesyonel cevapları almakla kalmayacak, daha da önemlisi ihtiyaçlarınız için en iyi incileri alacaksınız.

Ben yeni bir Emrecantemur.com.tr satıcısıyım.Şangay, Çin'de fiziksel bir inci mağazam var.İnternette sattığım incilerin hepsi fiziksel mağazamdan.Kira ve diğer ücretler olmadan, tüm çevrimiçi alıcılara büyük bir indirim yapmayı seçiyorum!

Satış Sonrası

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız