Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Yeni Orijinal Ön Kontrol Paneli Zebra ZT410 ZT420 termal etiket yazıcı P1058930-001 P1053204-01

0
- 0 Müşteri yorumları

₺17 373.55 ₺18 288.04

Sku: e57456

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Zebra ZT410 ZT420
  • Marka Adı: kankeirr'in

Ürün açıklaması

Ambalaj: Nötr kutu / karton

Ürün durumu: Marka Yeni Orijinal

1 > > Tüm ürünlerin göndermeden önce test edildiğine söz veriyoruz!

(2) Büyük miktarda sipariş vermeniz gerekiyorsa, lütfen posta yoluyla bizimle iletişime geçin, size en iyi indirimi vereceğiz.

Parça Numaraları: P1058930-001 P1053204-01

(3) İthalat vergileri, vergiler ve harçlar alıcının sorumluluğundadır.

A. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.Lütfen bizimle iletişime geçmeden önce herhangi bir nötr veya olumsuz geribildirim bırakmayın .Olumsuz geribildirim, herhangi bir sorunu çözmenin en iyi yolu değildir.Herhangi bir anlaşmazlığı çözmek için birlikte çalışabiliriz.

4>> Ürünlerin nakliye sırasında hasar görmesi kolaydır, bu nedenle lütfen malları aldığınızda kutuyu ve ürünü açın ve kontrol edin, kutu farklı şekle mahvolmuşsa, lütfen hasarlı kutu için bir fotoğraf ve kanıt çekin ve ardından postacıdan malları onaylamasını isteyin. situation.In bu taraftan, bana kanıtınızı verdiğinizde, nakliye şirketinin bize tazminat ödemesini isteyebiliriz.Bu önemlidir ve karımızı koruyacaktır.

Ülke / Bölge üretim: Çin

Model için: ZT410 ZT420

Düzenleme ve öneri:

Marka için: Zebra için

Politika:

Garanti: 3 ay garanti garanti

2 > > Alıcı, memnun değilseniz aldıktan sonra 5 gün içinde ürünü orijinal ambalajında iade edebilir/ Ürün alındıktan sonra 2-3 iş günü içinde size iade edeceğiz veya değiştirme göndereceğiz.

Yeni Orijinal Ön Kontrol Paneli Zebra ZT410 Termal barkod etiketi Yazıcı

Geri bildirim:

(1) Ali-pay, western union ve banka havalesini kabul ediyoruz.

C. Üründen memnunsanız lütfen bize olumlu geribildirim verin.Size 24 saat içinde herhangi bir soruyu cevaplayacağız ve geribildirimden ayrılmadan önce size garanti vermeye çalışacağız.

3 > > Mallar söz verdiğimiz gibi açıklanmazsa, parayı iade etmek veya sizin için doğru olanı değiştirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

5 > > ürünler aldığınızda işe yaramadıysa, birçok neden olabilir.Lütfen bize ulaşın , biz sorunu çözmek için çalışacağız, geri gemi istiyorsanız, biz iade nakliye ücretleri sorumlu değildir.Ancak sorunlu ürünü aldığımızda Çin post air mail ile ücretsiz gönderim için size başka bir tane daha göndereceğiz.

B. Teklif vermeden veya satın almadan önce bu ek vergilerin ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız