Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Açık Su Geçirmez Ultralight Sırt Çantası okul Sırt Çantaları Laptop Sırt Çantası Büyük Kapasiteli Sırt Çantaları Kamp Yürüyüş Kadınlar Erkekler için

4.5
- 4 Müşteri yorumları

₺43.88 ₺87.76

Sku: e57212

Ürün Detayları

  • Yağmur Kapağı: No
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sırt çantası Tipi: Softback
  • Öğe Türü: Sırt çantası
  • Marka Adı: KORAMAN'IN
  • Boyut: As shown
  • Özellik: Spor yapmak, Bisiklet sürmek, Doğa yürüyüşü, Balık tutma, Kamp ve benzeri
  • Malzeme: naylon
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Dropshipping/Toptan Satış: destek

Ürün açıklaması

Özellikler:

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.

Paket içeriği:

3. Premıum kumaş: Bu sırt çantası, daha hassas, yumuşak ve hafif olan yüksek kaliteli yırtılmaya karşı dayanıklı ve su geçirmez naylon kumaştan yapılmıştır.Dayanıklı ve dayanıklı metal fermuar, ağır kullanıma dayanacak şekilde tasarlanmıştır, fermuar, takılma sorunları olmadan yumuşak bir kayma sağlar.

4. Ergonomik tasarım: açık sırt çantası, insan vücudunun sırt hareketinin yapısına göre insan vücudunun kaslarına uyar.Bilimsel olarak konuşursak, sırt çantasının ağırlığı sırtın tamamına eşit olarak dağılır, bu da kas ağrısını ve uzun süreli ağırlık taşımanın neden olduğu diğer sorunları etkili bir şekilde hafifletebilir.Omuz askıları ayarlanabilir ve nefes alabilir ve ağ tasarımları hava enjeksiyonunu iyileştirir ve terlemeyi azaltarak kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar.

Ağırlık:0.1 kg

2. Küçük sırt çantası, büyük kapasite: ultra hafif yürüyüş sırt çantası, bunun katlanması kolaydır, depolama alanınızı etkili bir şekilde korur, ana çanta bilgisayar ve giysi vb.Koyacak kadar büyüktür.Daha küçük dış cep, şapkalar ve atıştırmalıklar için mükemmeldir.İç fermuarlı cepler nakit, kimlik kartı ve pasaport gibi değerli eşyalarınızı saklamak için idealdir.

Boyut:220 * 100 * 400mm

Bu naylon su geçirmez kumaş sırt çantası erkekler ve kadınlar için uygundur, hafif ve taşınabilir, seyahat, yürüyüş, etc.It ergonomik olarak tasarlanmış, insan vücudunun sırt hareketinin yapısına göre, insan vücudunun kaslarına uyar, ve kuvvet eşit olarak dağıtılır.

Açık Su Geçirmez Ultralight Sırt Çantası okul Sırt Çantaları Laptop Sırt Çantası Büyük Kapasiteli Sırt Çantaları Kamp Yürüyüş Kadınlar Erkekler için

1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

Malzeme:naylon

Tanım:

5. Çok fonksiyonlu: erkekler ve kadınlar için sırt çantaları yürüyüş, bisiklet, seyahat, yürüyüş, eğlence, günlük geziler, gece gezileri, kamp, günlük geziler, balık tutma, okul, iş ve tatil için mükemmeldir.Ve herkes için harika bir hediye.

1. Taşıması küçük: 0,1 kg ağırlığındaki popüler bir hafif stildir, günlük yürüyüşler veya kısa yolculuklar için mükemmel bir yürüyüş sırt çantasıdır.İnce omuz askıları ve pratik çift üst kulpları ile bu sırt çantası, her gününüz için eğlenceli ve modern bir temel sunar.

Özellikler:

1 adet * sırt çantası

Notlar:

Ürün İncelemeleri

4 Bu ürün için inceleme
  • img
    Alıcı - 2023-09-15
    5

    süper

  • img
    Alıcı - 2023-08-13
    4

    Çok pratik birkaç küçük parçaya sığdırabilirsiniz

  • img
    Alıcı - 2023-09-13
    4

    kalitesi korkunç

  • img
    Alıcı - 2023-09-18
    5

    Çantayı istediğim renkte ve sağlam aldım, satıcıya teşekkür ederim. Çantayı beğendim ama elde tutmanın daha sağlam bant olması iyi olurdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız